Prethodni članak
Sljedeći članak

Program intenzivnog mršavljenja i ove sezone u CityFitnessu!


Imate problema s viškom kilograma, manjkom životne energije ili masnoćama u krvi i spremni ste na promjene? CityFitness je tu za Vas! Mršavljenje je proces koji se na željeni način može postići isključivo kvalitetnim i prilagođenim treningom i adekvatnom prehranom. Tromjesečni Program intenzivnog mršavljenja počinje uskoro. U sklopu programa nudi se 36 grupnih treninga koje vode certificirani treneri s dugogodišnjim iskustvom. Kroz program mršavljenja u CityFitnessu vodit će vas treneri Vesna Mijat i Ivan Vinković.

Vesna Mijat, trostruko licencirani fitness trener i prekvalificirani fizioterapeut, kazala je kako joj nema većeg zadovoljstva kad sazna da su njezini nekadašnji vježbači nastavili s zdravim načinom života.

Ivan Vinković, certificirani instruktor fitnesa, kontinuirano radi na proširivanju svog znanja i kontinuirano se educira se kako bi uvijek bio u korak s najnovijim trendovima i znanstvenim spoznajama u fitness industriji.

Također, u predavanjima i u Whatsapp grupi sa svojim savjetima i uvidima će vam se pridružiti i Andrija Jan Franjčec, vlasnik City Fitnessa Zabok, dvostruko certificirani fitness trener s višegodišnjim iskustvom u radu s brojnim klijentima i voditelj prethodnog Programa intenzivnog mršavljenja.

Svi polaznici sudjelovat će na tri predavanja na kojima će upoznati sve osnovne obrasce kretanja/vježbi, steći znanje o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani, te raditi na motivaciji za doživotnim promjenama životnog stila. Uz sve to, dobivate personalizirani plan prehrane i naravno uključen je neograničen pristup teretani, povrh vođenih grupnih treninga. Također, svi članovi će dobiti pristup Whatsapp grupi u kojoj će u bilo koje doba moći postavljati pitanja  trenerima te se savjetovati oko procesa i dijeliti svoje dojmove.

Jedna od zadovoljnih polaznica prijašnjih programa je Sandra Puzjak. Ona je istaknula da ima samo riječi pohvale za program intenzivnog mršavljenja te da je ostvarila super rezultate i naučila mnogo korisnih stvari koje su joj pomogle u promjeni životnog stila.

Cijena programa intenzivnog mršavljenja u CityFitnessu je 400 eura i plaćanje je moguće u 3 rate.

Prepustite se u ruke stručnjaka, dođite motivirani i učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje! Prijavite se pozivom/porukom na brojeve:

Ivan Vinković

091 2233 616

Vesna Mijat

095 9043 289

Andrija Jan Franjčec

091 1606 022

ili mailom na:

[email protected]  

Pogledajte promo video:

Još članaka iz "Sport"

Facebook