Prethodni članak
Sljedeći članak

Poraz Zagorca

U 22. kolu 1. NL centar mlađi pioniri Zagorec ugostio Zagreb


U 22. kolu 1. NL Centar za mlađe pionire krapinski Zagorec ugostio je vršnjake iz NK Zagreb i upisao poraz od 0:3.

I jednoj i drugoj ekipi bodovi su bili vrlo važni jer eventualnom pobjedom Zagorec bi pobjegao Zagrebu na šest bodova razlike dok bi eventualnom pobjedom Zagreba on došao u poziciju da se bodovno izjednači sa Zagorcem te da zasjedne na deseto mjesto zbog bolje gol razlike dok bi Zagorec pao na jedanaesto.

Susret su puno bolje otvorili domaći nogometaši te su prvih dvadeset minuta potpuno dominirali i stvarali prilike pred golom gostiju koji su se umješno branili . Tu dominaciju presjekla je 21. minuta kada su gosti u jednoj brzoj kontri stvorili izglednu priliku koju je realizirao Dabanović. Još se šok na igračima Zagorca nije niti povukao a već dvije minute kasnije Zagreb povećava rezultat na dva gola razlike preko Gašparića te se tim rezultatom otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu mlađi pioniri Zagorca čine sve kako bi došli do smanjenja vodstva gostiju ali lopta „nikako nije htjela“ u mrežu da bi iz još jedne kontre deset minuta prije kraja utakmice Kamenski postavio konačan rezultat. Zagorec 0. Zagreb 3.

Nakon 22. odigrana kola Zagore se nalazi na jedanaestom mjestu prvenstvene tablice sa 24 osvojena boda koliko ima i deseto plasirani Zagreb.

Zagorec – Zagreb 0:3 (0:2)

KRAPINA. ŠRC Podgora. Gledatelja: 50. Suci: Mario Lukec ( Marija Bistrica ); Domagoj Filko ( Klanjec ), Zoran Znika ( Donja Stubica ).

Strijelci: 0:1 Dabanović 21'; 0:2 Gašparić 23'; 0:3 Kamenski 50'.

ZAGOREC: Podhraški, Topolovec, Bolfek, Škada, Puljek, Smrečki, Dlesk, Klasić, Cigula, Šturman, Pastorčić. Još su igrali: Kovačec, Bistrović, Majcen, Gregurović i Korunda.

ZAGREB: Županac, Hrnić, Dabanović, Kosić, Balentović, Kamenski, Barišić, gagula, Gašparić, L. Marić, Vičević. Još su igrali: Bačelić, Čerkez, Mahmić, Dorčić, P. Marić, I. Marić i Svetina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook