Prethodni članak
Sljedeći članak

Ponikve protutnjale Bedekovčinom

19. kolo III. NL-centar, TONDACH – Ponikve 0:6 (0:2)

  • Karlo Frtalj .JPG

    Karlo Frtalj


Nogometaši Tondacha teško su poraženi protiv brze i poletne momčadi Ponikvi. Krajnji rezultat bio je 0:6. Teško je nakon takvog poraza naći nešto pozitivno. Bedekovčanci se moraju zamisliti i trgnuti žele li ostati u ligi.

Početak utakmice nije nagovještavao takav rasplet. Utakmica je dvadesetak minuta bila ravnopravna, prijetili su Frančina, Borovčak i Frtalj, ali bez pravog učinka. Gosti su osobito bili opasni iz prekida, koje su domaći teško branili. Nakon serije kornera u 35. minuti Fajdiga je odlično ubacio s desne strane, a Berić glavom pogodio za 0:1. Samo dvije minute kasnije „mrtvu šansu“ na drugoj strani ima Frtalj, ali Petričić odlično brani njegov udarac. Dvije minute prije odlaska na odmor raspoloženi Đopar odlično je prošao s desna prema sredini i podvalio za Jadeka, koji preciznim udarcem pogađa „malu mrežicu“ za 0:2.

U 49. minuti  još jednom je u dobro prilici Frtalj, ali gostujuća obrana odbija u korner. Nakon tog kornera Brekalo povlači kontru, pronalazi Đopara koji pak produžuje do Fajdige, a ovaj s deset metara pogađa za 0:3. Svoju odličnu igru u polju Đopar je okrunio lijepim pogotkom u 54. minuti na asistenciju Jadeka. U 65. minuti Đopar izvađa korner, a Berić glavom pogađa za 0:5. Berić u 77. minuti dolazi do hat-tricka nakon što ga je s desne strane odlično uposlio  tko drugi nego Đopar, a ovaj odmjerenim udarcem pogodio mrežu za konačnih 0:6.

TONDACH – PONIKVE 0:6 (0:2)

BEDEKOVČINA: igralište Tondacha, GLEDATELJA: 150, SUCI: Debogović, Mazal i Štibohar.

STRIJELCI: 0:1 Berić 35', 0:2 Jadek 43', 0:3 Fajdiga 50', 0:4 Đopar 54', 0:5 Berić 65', 0:6 Berić 77'.

TONDACH: Martinec, Kralj, Hendija, Mlinarić, Borovčak  (60' Cvilko), Frtalj, Frančina (79' Videk), L. Jurina (60' Kovjanić), D. Bosec (60' Jagarčec), R. Jurina, Usmiani (60' Bobinec). TRENER. Dražen Kovjanić

PONIKVE: Petričić, Brcko, Brekalo (56' Jakoplić), Laštro, Berić, Đopar, Vragolović, Jadek (68' Cigrovski), Bakarić (76' Žerjavac), Bužinec (56' Koletić), Fajdiga (56' Nasri). TRENER: Hrvoje Pipinić

Još članaka iz "Sport"

Facebook