Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje sezona besplatnog večernjeg skijanja i sanjkanja u Svetom Križu Začretju

Ono što će bez sumnje posebno razveseliti najmlađe jest da staza ima i vučnicu


Nakon što je proteklog vikenda, početkom škole skijanja u organizaciji Ski klub Stars iz Svetog Križa Začretja, započela skijaška sezona na tamošnjem Poligonu 'Žitnica', sada na istoj stazi počinje i sezona skijanja i sanjkanja za sve generacije.

O samoj školi skijanja, kao i o svetokriškoj stazi, na kojoj se pomoću topa i akumulacijskog jezera proizvodi umjetni snijeg, već smo pisali OVDJE, no nije naodmet ponoviti kako navedena staza ima i svoju vučnicu.

Kako bi zimske sportove, posebno skijanje, još više približili mladima i djeci, vodstvo Ski kluba Stars je odlučilo svojim članovima omogućiti besplatno popodnevno, odnosno, noćno skijanje i sanjkanje.

- Stazu mogu koristiti članovi našeg kluba. Dakako, svi su dobrodošli da se učlane. Za maloljetne članove članarina je besplatna, a za njihove roditelje, kao i sve ostale punoljetne osobe, članarina iznosi100 kuna za godinu dana. To je, zapravo, jedan simbolični godišnji iznos kojeg prikupljamo kako bismo i iduće godine mogli pripremiti stazu - ispričao nam je tajnik kluba, Igor Perhot.

Još članaka iz "Sport"

Facebook