Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjednik KR – BAU

Održan 19. malonogometni Turnir Pečkov kip


U organizaciji Udruge građana Preseka Zapad održan je tradicionalni 19. malonogometni turnir Pečkov kip. Organizacija turnira bila je odlična a ukupno se prijavilo 14 ekipa tako da je u četvrtzavršnici „rupu“ u ždrijebu popunio tzv. lucky loser, a to je bila ekipa Meniga mont koje je kolo prije kraja izgubila na penale, 3:2, od ekipe Petrovskog.

Četvrtzavršni susreti ponudili su odličan mali nogomet ( Petrovsko – KR BAU 1:3; Preseka Zapad – Radograd 1:8; SD Đurmanec – Nixo gradnja 2:1) ali još bolje od odličnog vidjeli smo u posljednjem susretu četvrtzavršnice u kojem su se sastali Mužek Kaminko ( glavni favorit turnira s obzirom da su, između ostalih, za njih igrali Strabić, Ivanović, Agba, Ikkena, itd. )  i lucky loser Meniga mont – susret koji je pokazao da ne pobjeđuju poznata nogometna imena i favoriti već upornost, htijenje i velika borbenost te se na taj način ekipa Meniga mont pobjedom 2:1 plasirala u poluzavršnicu.

Oba polufinalna susreta bila su odlična. Najprije je KR - BAU uspio u posljednjih pet minuta – postigavši izjednačujući pogodak nekoliko sekundi prije kraja – dostići uvjerljivo vodstvo, 2:0, Radograda da bi u lutriji penala bi uspješniji te pobjedom 4:3 plasirati se u finale turnira. U drugom polufinalu nakon borbene i pune adrenalina utakmice SD Đurmanec je rezultatom 2:1 poslao Meniga mont u borbu za treće mjesto dok su se oni plasirali u finale.

Treće mjesto osvojila je ekipa Radograda koja je nakon pucanja penala rezultatom 3:2 pobijedila Meniga mont.

U finalnom susretu, unatoč početnom vodstvu SD Đurmanec, sasvim zasluženo rezultatom 3:1 slavila je ekipa KR – BAU.

Najbolje plasirane ekipe od organizatora dobile su pehare i novčane nagrade te su dodijeljen i dvije pojedinačne nagrade – najbolji golman bio je Matija Jagušić ( KR – BAU ) dok je najbolji strijelac bio Petar Bračević s 7 pogodaka ( SD Đurmanec ).

Sve susrete kvalitetno su sudili Alen Gamilec i Marijan Goričan.

REZULTATI. Četvrtzavršnica: Petrovsko – KR – BAU 3:2 (1:1); Preseka zapad – Radograd 1:8; SD Đurmanec – Nixo gradnja 2:1; Mužek Kaminko – Meniga Mont 1:2. Poluzavršnica: KR – BAU – Radograd $.3 (2:2); SD Đurmanec – Meniga mont 2:1. ZA TREĆE MJESTO: Radograd – Meniga mont 3:2 ( penali ). FINALE: KR – BAU – SD Đurmanec 3:1.

POREDAK: 1. KR – BAU; 2. SD Đurmanec; 3. Radograd; 4. Meniga mont.

Još članaka iz "Sport"

Facebook