Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda za Dleska

Turnir u Svetom Križu Začretju


Na terenima TK Gorica odigran je i pojedinačni turnir u tenisu u sklopu sportskog dijela događanja u Svetom Križu Začretju ''Prvi glas Zagorja''. Nakon zanimljivih borbi do polufinala dogurali su Ivan Sviben, Dado Dlesk, Ivan Mihovilić i Marko Barić. U prvom polufinala po velikoj vrućini igrali su 2. i 3.nositelj, Sviben i Mihovilić. U oba seta Mihovilić je imao prednost od 4:3 te servis ali Sviben u tim momentima igra najbolji tenis i zasluženo odnosi pobjedu 6:4, 6:4.

U drugom polufinalu susreli su se 1.nositelj, Dado Dlesk i Marko Barić. Nakon dominantnog otvaranja te rezultata 6:0, Barić odličnom igrom parira Dlesku u drugom setu ali usprkos tome Dlesk osvaja i drugi set te cementira svoje mjesto u finalu, 6:0, 6:4. U finalu, u jako kvalitetnom i zanimljivom meču između Dade Dleska i Ivana Svibena, rezultatom 2:6 6:3 6:3 pobjedu odnosi Dado Dlesk.

Vrlo strpljivom i pametnom igrom Sviben osvaja prvi set. Nakon nekoliko gemova u drugom setu Dlesk podiže svoj nivo igre te osvaja drugi set. U odlučujućem setu, nakon odličnih izmjena pobjedu odnosi Dlesk. Čestitke obojici a posebno Dlesku koji je osvojio turnir u singlu te parovima sa Mihovilićem. Konačni poredak: 1.Dado Dlesk, 2. Ivan Sviben, 3. Ivan Mihovilić & Marko Barić. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook