Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda Bedekovčine za kraj sezone i drugo mjesto

8. kolo 3. HRL središte, Liga za prvaka: RK Bedekovčina – RK Ivanić 2 31:29


U 8. kolu Lige za prvaka 3. HRL središte, rukometaši Bedekovčine dočekali su Ivanić 2. Bilo je to zadnje kolu sezone i završilo je baš sjajno za Bedekovčinu. Naime domaći su rukometaši stigli do pobjede, kojom se zasjeli na sjajno drugo mjesto, odmah iza Zaprešića. Što se utakmice zadnjega kola tiče, ona je u većem dijelu bila izjednačena. U završnici prvog poluvremena, nakon 12:12, Bedekovčina se ipak malo uspijeva odlijepiti i na odmor odlazi sa plus 4 (18:14).

No, u nastavku gosti uspijevaju uhvatiti priključak i ubrzo dolaze do izjednačenja, a u 51. minuti i do prvog vodstva u nastavku (26:27). No tada Mohač sa dva gola i Sovec vraćaju prednost na domaću stranu i to sa dva gola razlike, te u zadnjih 8 minuta zadržavaju to vodstvo za konačnih 31:29. Bedekovčinu je predvodio Dejan Končić sa 11 golova, Marko Mohač i Karlo Jurina dodali su po 6. Kod gostiju po 6 golova zabili su Petar Lauš, Fran Lončarić i Vito Toth. Ovom pobjedom Bedekovčina je sezonu završila, u ovoj ligi doigravanja na 2. mjestu sa 16 bodova, što je na kraju super učinak.

RK BEDEKOVČINA – RK IVANIĆ 2 31:29 (18:14)

BEDEKOVČINA, Dvorana ŠŠ Bedekovčina; GLEDATELJA:

SUCI: Dujmić (Karlovac), Potočki (Zagreb)  

BEDEKOVČINA: Pavetić, Jambrek, Sovec 5, Mohač 6, Jurina 6(2), Sinković, Majer, Habulin, Skočaj, Klokočovnik 1, Jambrečina, Mikulec 2, Šoštar, K. Kuleš, Končić 11, M. Kuleš; TRENER: Filip Martinić

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook