Prethodni članak
Sljedeći članak

Petar Bočkaj odlazi iz Dinama! Našao je novi klub


Petar Bočkaj (27) napušta Dinamo te će karijeru nastaviti u redovima ciparskog prvoligaša Pafosa.

Podsjetimo, Bočkaj je u Dinamo stigao na Božić 2021. godine iz Osijeka u transferu vrijednom gotovo tri milijuna eura. Svi su očekivali da će popularni Pero Bombardero riješiti sve probleme na lijevom boku 'modrih', no on se nakon godine i pol pokazao kao jedan od najvećih klupskih promašaja, piše Tportal.

Bočkaj je za Dinamo odigrao 46 utakmica te zabio sedam golova uz još devet asistencija, no u ovom kratkom vremenu je stekao epitet igrača za 'male utakmice'. Realno, nogometaš kojeg je Dinamo platio 2,7 milijuna eura iz neke bonuse nije pokazao baš ništa. Zato je razlaz i logičan, trener Dinama Igor Bišćan ne vidi ga u svojim planovima pa je jedna od mogućnosti bila i Bočkajev povratak u Osijek. No, to se nije ostvarilo jer se Dinamo i Osijek nisu mogli dogovoriti oko podjele troškova njegovih plaća dok bi bio na posudbi.

A sad je 'talačka kriza' napokon riješena na zadovoljstvo obiju strana - Petar Bočkaj odlazi iz Dinama! Karijeru će nastaviti u redovima ciparskog prvoligaša Pafosa u kojem će ga dočekati nekadašnji suigrač iz Osijeka, golman Ivica Ivušić. Bočkaj je navodno imao i ponudu belgijskog Standarda iz Liegea, ali ciparski je klub bio brži i uvjerljiviji. Za sada je poznato da Bočkaj iz Dinama u Pafos odlazi na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa, piše Tportal. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook