Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvoreno novo dječje igralište i izvučene skupine za 2. izdanje turnira Kup zabočkih kvartova

Dvostruko događanje u ulici Marije Jurić-Zagorke u Zaboku u organizaciji SU "Zabočki lavovi"


U organizaciji zabočke sportske udruge "Zabočki lavovi" otvoreno je novouređeno dječje igralište iza zgrade u ulici Marije Jurić-Zagorke u Zaboku, a odmah nakon toga izvučene su skupine za II. izdanje mini nogometnog turnira "Kup zabočkih kvartova - uredi svoj kvart". Nazočnim gostima i stanarima zgrade, koji su potpomogli ovaj event, prvo se obratio predsjednik SU Zabočki lavovi, Marko Deak. Slijedila je zanimljiva prezentacija samog projekta, a prikazan je i video-uradak s prvog izdanja turnira. Podsjetimo prošle godine osvojila ga je momčad Kaptol I, za koju su nastupali: Davor Iskrić, Marko Belanović, Hrvoje Jurina, Vedran Piljek i Zoran Mihovilić. Nagradu od 15.000 kuna odlučili su investirati u dječji park u ulici Mariji Jurić-Zagorke, koji sada zaista izgleda sjajno i spomenuta petorka ima pravo biti ponosna na sebe. Park je otvorio gradonačelnik Grada Zaboka, Ivan Hanžek.

 

 

Nakon otvaranja parka slijedilo je izvlačenje nagarada za drugo izdanje turnira. Ove godine nastupit će dvije momčadi više, tj. 18 momčadi s područja Grada Zaboka, koje će biti podijeljene u 6 skupina sa po tri momčadi. Uz izvlačenje skupina izvlačile su se i boje dresova za svaku momčad. Prema neslužbenim saznanjima i prema prijavama momčadi najjače su skupina A, gdje je i branitelj naslova i skupina F. Turnir će se kao što smo i najavili održati u Parku Milana Prpića u Zaboku, 27. lipnja i trajat će cijeli dan. Poslije prvog kruga ispasti će samo dvije momčadi, o onda slijedi osmina finala i igranje na ispadanje.

Dečki iz sportske udruge "Zabočki lavovi" postavili su pred sebe visoke kriterije, pa je tako i ovaj dvostruki event bio na vrlo zavidnom nivou i svi su s novootvorenog igrališta u ulici Marije Jurić-Zagorke otišli puni lijepih dojmova. Naravno najviše su profitirali oni najmlađi koji će sada konačno moći igrati na lijepo uređenom igralištu.

 

Skupine 2. izdanja "Kupa zabočkih kvartova - uredi svoj kvart"

A: Kaptol I, Špičkovina, Centar 2

B: Zabočka 2, Lug, Grabrovec 2

C: Gubaševo, Trebež, Repovec

D: Tisanić Jarek, Centar 3, Centar 1

E: Zabočka 1, Grdenci, Grabrovec 1

F: Pavlovec, Kaptol 2, Dubrava

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook