Prethodni članak
Sljedeći članak

Oroslavje osvojilo Zagorsku ligu

Završena Zagorska teniska liga 2022


Ove je godine Teniski savez Krapinsko-zagorske županije organizirao Zagorsku ligu, za koju se prijavilo osam klubova, članova Teniskog saveza KZŽ. Liga je završena u subotu mečom za treće mjesto i velikim finalem. U polufinalu ŠTK Zlatar je pobijedio TK Zagorec Krapina, a TK Oroslavje je bio bolji od TK Stubica.

U meču za 3. mjesto Stubica je bila uvjerljiva te je sa 5:0 pobijedila Zagorec. Vanja Brundula pobijedio je Gorana Horvata 4:6, 6:3, 6:0, Nikola Gospočić bio je bolji sa 6:0 i 6:1 od Roberta Borovečkog, Marko Barić je pobijedio Stjepana Škrleca 6:1, 6:2, Damir Kraševac Darka Pavića 6:0, 6:2, dok je par Gospočić/Lončarić bio bolji od para Pavić/Belošević 6:1, 7:6.

Finale između Oroslavja i Zlatara je pak bilo puno zanimljivije i odlučili su ga parovi. Pojedinačne bodove za Oroslavje donijeli su Filip Glumpak, koji je sa 1:6, 6:3, 6:1 pobijedio Ivana Svibena i Predrag Ilić, koji je sa 6:3, 6:4 svladao Božidara Petrinca. Za Zlatar bodove u pojedinačnim mečevima donijeli su Nikola Žeželj, koji je sa 6:0 i 6:4 dobio Vedrana Gorupeca i Lana Preis, koja je sa 6:1 i 6:4 pobijedila Božidara Krajcara. Pobjednika su tako odlučivali parovi, koje su dobili Oroslavčani. Par Gorupec/Glumpak sa 6:3, 3:6 i 6:2 slavio je protiv para Žeželj/Sviben. 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook