Prethodni članak
Sljedeći članak

Odigran malonogometni turnir 3 VS 3 Strahinje cup 2023.

Pobjednik Kiko Usluge


Završen je malonogometni turnir 3 VS 3 Strahinje Cup 2023., jedan od najmlađih turnira ovih prostora, jer bilo je to treće njegovo izdanje. Slavila je ekipa Kiko usluge.

Ovaj dvodnevni turnir privukao je 36 ekipa koje su pružile odličan nogomet a organizator, Športska udruga Radoboj, potrudio se da i brojni posjetitelji osim odličnog nogometa imaju i odličnu „vanpansionsku“ ponudu te im je uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu uz sastav „Tri šešira“ ponudio i nagradnu igru.

Kroz borbu kroz skupine ekipe su ušle u eliminacijski ciklus nakon kojeg su u polufinalu zaigrali u tom trenutku nominalno četiri najbolje ekipe – Graditeljstvo Merkaš, Kiko Usluge, ŠUŠ Krapina i Mega Bar & Gym.

U prvom polufinalu Graditeljstvo Merkaš je gubilo 1:0, ali su ipak uspjeli okrenuti rezultat u svoju korist u drugom poluvremenu protiv ekipe ŠUŠ Krapina te tako ušli u finale. U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Kiko Usluge je pobijedila Mega Bar & Gym 3:1, ali je utakmica do samog kraja bila u egalu.
Za treće mjesto već tradicionalno na ovim turnirima (3 VS 3) pucali su se penali, u kojima su precizniji bili igrači Mega Bara & Gym te su time osvojili treće mjesto dok je ekipi ŠUŠ Krapina pripalo četvrto.

Finale je ponudilo sraz dvije ponajbolje ekipe na turniru – Graditeljstvo Merkaš i Kiko Usluge – koje su po prikazanom zaista zaslužile odigrati taj finalni susret pokazavši brojnom gledateljstvu čari i ljepote ovog vida malog nogometa - od poteza punog vica, lucidnih poteza, lijepih golova i na kraju dramatičnost susreta jer rezultat nam je ponudio i preokrete da bi na kraju susret u regularnom dijelu završio bez pobjednika 2:2.

O pobjedniku turnira se odlučivalo pucanjem penala koji su nam također donijeli dosta uzbuđenja da bi nakon nekoliko serija istih pobjednik na kraju bila ekipa Kiko Usluge čiji su igrači bili puno smireniji i na kraju precizniji od svojih protivnika.

Tri prvoplasirane ekipe su dobile pehar i novčanu nagradu dok je kipić najboljeg igrača dobio Borna Vidiček, Kiko Usluge.

Poredak ekipa bio je slijedeći: 1. Kiko Usluge; 2. Graditeljstvo Merkaš; 3. Mega Bar & Gym; 4. ŠUŠ Krapina. Sve susrete odlično je sudio Alen Gamilec.

No, od svih tih događanja veliku pozornost je privukla i nagradna igra – pucanje penala! Bilo je prijavljeno 53 natjecatelja i to 52 nogometaša i jedna nogometašica! Moram priznati da ako niste tamo bili, teško možete povjerovati da nakon devet serija pucanja penala s preprekom jedna djevojka očita lekciju „dominantnim“ dečkima. Upravo se to i dogodilo - Sabina Jalšavečki pokazala je dečkima kako to puce rade, uvjerljivo ih pobijedivši osvojivši gajbu pive, podijelivši je s „razočaranim“ dečkima! Organizator je za svoju organizaciju zaslužio samo riječi pohvale!

Još članaka iz "Sport"

Facebook