Prethodni članak
Sljedeći članak

Očekivano – Zagorec u polufinalu!

U Dubravi Zabočkoj odigran susret četvrt završnice kupa NS KZŽ


U Dubravi zabočkoj odigran je susret četvrt završnice hrvatskog Kupa NS KZŽ između domaćina – Rudar – i gosta – Zagorec  Krapina – koji  je nakon 90 minuta igre pripao Zagorcu rezultatom 3:1.

Oba trenera na raspolaganju su imali sve svoje igrače i dok je Rudar istrčao u najjačem sastavu trener Zagorca Vidak na teren je poslao kombiniranu momčad te je u prvih jedanaest bilo igrača koji su imali malu ili minimalnu minutažu u prvenstvenim nadmetanjima.

U prvom djelu susreta igra je bila ravnopravna bez neke izglednije prilike do 37 minute kada Stiperski koristi grešku obrane Rudara i dovodi Zagorec u vodstvo. Kada su već gledatelji pomislili da je to i rezultat prvog poluvremena u 45. minuti Krznar puca sa visine od 16 metara i lopta ulazi u mrežu Zagorca ispod ruke vratara Vinceljaka.

Odmah na početku drugog poluvremena trener Zagorca ubacuje u igru Kanceljaka i Krznarića te je igra Zagorca poprimila prepoznatljivu sliku. Takova igra rezultirala je pogotkom Christiana nakon ubačaja Landripeta u 59. minuti da bi točku na i u 82. minuti stavio Kanceljak postigavši pogodak za konačan rezultat. Rudar 1. Zagorec 3.

Rudar (DZ) – Zagorec 1:3 (1:1)

DUBRAVA ZABOČKA. Igralište NK Rudara. Gledatelja: 150. Suci: Nikola Kožar ( Donja Stubica ), Ivan Kumpar ( Stubičke Toplice ), Silvija Makar (Petrovsko).

Strijelci: 0:1 Stiperski 37'; 1:1 Krznar 45'; 1:2 Christian 59'; 1:3 Kanceljak 82'.

RUDAR (DZ ): Gelo, F. Videk, Gregurić ( 71. Tisanić ), J. Videk ( 62. Novosel ), Krznar ( 83. Bajsić ), Rhadi, Čopec, Ferček ( 62. Cujzek ), Bakek  ( 62. Mutak ), Valaško, Nujić ( 62. Topolovec ). Trener: Ivica Jurinec.

ZAGOREC: Vinceljak, Adžić ( 86. Cruce – Corcy ), Stiperski ( 46. Kanceljak ), Christian, Čondrić, Barišić, Dunić ( 46. Krznarić ), Landripet ( 86. Topolovec ), Kovačić ( 71. Jug ), Bračević, Junior. Trener: Perica Vidak.

Izjave trenera

Ivica Jurinec, trener Rudara:“ Prije svega čestitam gostima na zasluženoj pobjedi. Mi smo dobro parirali veliki dio utakmice, posebice u prvom poluvremenu ali u drugom poluvremenu Zagorec je iskoristio dvije taktičko – tehničke pogreške naše obrane“ Dolazi na vrlo bitna utakmica u nedjelju u prvenstvu trebamo učiniti sve da to dobijemo kao što iskreno želim i Zagorcu to u isto u Slavonskom Brodu protiv Marsonie.“

Perica Vidak: trener Zagorca: “Klasična kup utakmica na stvarno zahtjevnom terenu. Imali smo dogovor s obzirom da smo znali stanje terena ali ga u prvom poluvremenu nismo ispoštovali dok smo u drugom promijenili neke stvari i dominirali tijekom svih 45 minuta tako da smo sasvim zasluženo pobijedili.“

Dodajmo da je u drugoj današnjoj utakmici Gaj u Oroslavju slavio sa 4:1, uz hat trick Dina Cvrtile. Sutra se igraju preostale dvije utakmice. Pregrada će dočekati Tondach, a Zagorec VT Stubicu.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook