Prethodni članak
Sljedeći članak

Nove dvije pobjede rukometašice Zaboka


Rukometašice Zaboka u Krapini su odigrale svoje dvije prvenstvene utakmice u kojima su postignule dvije pobjede. Prvo su s 25:9 nadigrale Colapis, a potom su u zanimljivoj utakmici s 20:18 bile bolje od Karlovca.

U utakmici protiv Colapis Ana Borovčak bila je najefikasnija sa 6 golova, doku su Marta Ladović i Jana Pihač postignule po pet golova.

Puno je zanimljivija bila utakmica protiv Karlovca. Zabočanke su u jednom trenutku imale čak četiri gola manjka (12:8), no onda su ubacile u višu brzinu i na kraju su slavile s dva pogotka viška (18:20). Jana Pihač je u toj utakmici bila najefikasnija sa 6 golova, dok su Ana Borovčak i Marta Ladović pridružila po tri pogotka, no čestitke za pobjede zaslužuju cijela ekipa.

ZABOK - COLAPIS 25:9

ZABOK: Markulin, Borovčak 6, Brezak 1, Jurina 1, Ladović 5, Lazar 1, Matečić, Ostojić 2, Pihač 5, Piljek, N.Tuđa, Vančina 3, Horvat, J. Tuđa, Futivić, Kos. TRENER: Zoran Despenić

KARLOVAC - ZABOK 18:20

ZABOK: Markuli, Borovčak 3, Brezak 2, Jurina 1, Ladović 3, Lazar 2, Matečić, Ostojić 2, Pihač 6, Piljek, N. Tuđa, Vančina, Horvat, J. Tuđa 2, Futivić, Kos. TRENER: Zoran Despenić

Još članaka iz "Sport"

Facebook