Prethodni članak
Sljedeći članak

NEOBIČNA PRAKSA: Nogometni sudac sjedeći u kućici sudio utakmice kadeta i juniora

Društvenim mrežama šire se zanimljive fotografije s nogometnih utakmica kadeta i juniora


Društvenim mrežama kruže fotografije koje su navodno nastale u nedjelju, 6.6. 2021. godine, u Kurilovcu, a uz njih i objašnjenje kako je riječ o fotografijama sudaca za vrijeme utakmica gostujućih kadeta i juniora NK Dugo Selo, koji su kao gosti došli odmjeriti snage protiv vršnjaka iz NK Kurilovca.

Prema tvrdnjama iz objave koja je podijeljena i u Facebook grupi 4.HNL-Središte Zagreb, suci su za vrijeme utakmice sjedili, a nekoliko komentatora požalilo se kako je to uobičajena praksa u mlađim kategorijama u toj ligi.

Autor objave, između ostalog, napisao je i sljedeće: „U obje utakmice domaćin je pobijedio to nitko više ne može osporiti, no za ishod te dvije utakmice pobrinuli su se ni manje ni više nego "domaći suci i delegat" . Ako se takvo suđenje primjenjuje na djecu i uništava ljepota nogometa, što li se onda tek događa na većim razinama? Kakav primjer su dali suci i delegat jučer djeci? Čast izuzecima koji časno, pošteno i profesionalno, nepristrano rade svoj posao (mislim na suce i delegate), a vi gospodo koji ste bili kreatori ovog nemilog događaja, SRAMITE SE. Kad pogledate ovu sliku, možete li zamisliti kako je to sve skupa izgledalo jučer? Jel se tako sudi gospon sudac?“.

Još članaka iz "Sport"

Facebook