Prethodni članak
Sljedeći članak

Najbolji rezultat iz naše Županije postigli članovi STK Zagorec Krapina

U Donjoj Stubici održan Stolnoteniski Turnir Top 8 Regije Srednje Hrvatske za kategoriju klinci/klinceze i najmlađi kadeti/kadetkinje


Pod pokroviteljstvom Hrvatskog stolnoteniskog saveza u Donjoj Stubici održan je stolnoteniski turnir Top 8 regije Sjeverna Hrvatska koji se igrao u kategorijama klinci/klinceze i najmlađi kadeti/kadetkinje.

Regija Srednja Hrvatska okuplja klubove iz slijedećih naselja: Jastrebarsko, Donja Stubica, Duga Resa, Dugo Selo, Krapina, Ogulin, Samobor, Stubičke Toplice, Sveta Nedjelja, Velika Gorica, Zabok i Zaprešić tako da je dvorana prštala mladošću i budućnosti stolnog tenisa.

Od klubova naše Županije najbolji rezultat postigli su članovi STK Zagorec Krapina, vodio ih trener Krešimir Puljko.

Tako su Stella Presečki i Lovro Posilović igrali u dvije kategorije – svojoj klinci/klinceze te višoj najmlađi kadeti/kadetkinje – i Stella i Lovro u svojim su kategorijama osvojili zlato a u višim srebro.

Vilim Posilović i Sara Rivetti mogli su igrati samo svoju kategoriju - oboje su osvojili zlato. Nera Poslon je također solidno odigrala turnir u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Od ostalih članova klubova iz naše Županije drugo mjesto u kategoriji klinaca osvojio je Petar Grđen iz STK Stubica iz Donje Stubice dok je u kategoriji klinceza Elena Horvatek iz istog kluba osvojila treće mjesto.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook