Prethodni članak
Sljedeći članak

Na ponos Grada !

Gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović upriličio prijem za košarkaše Krapine


U petak je prvake 3. Košarkaške lige Centar – Košarkaški klub Krapina - u krapinskoj Gradskoj vijećnici primio gradonačelnik Zoran Gregurović koji je cijeloj momčadi, treneru Marku Golubu i ostatku tima KK Krapina uputio čestitku na postignutom uspjehu koji je kako kaže, postignut na ponos cijelog grada te naglasio da su ovi dečki su demantirali tvrdnju da Krapina nije grad košarke sa svojim trudim, zalaganjem i htijenje te da se posljednjih nekoliko godina uistinu jako dobri  i da su rezultati koji postižu klubovi zaista dobri. Mi smo se kao Grad potrudili da u posljednjih nekoliko godina udvostručimo sredstva koja se izdvajaju za sportski savez te da značajna sredstva ulažemo u sportsku infrastrukturu. Planiramo kroz uređenje sportsko–rekreacijskog centra u Podgori, kroz ITU mehanizam, pripremiti dvoranu te da na taj način svi imaju dovoljno termina za trening i da svi mogu pokazati svoje talente koji će tada sigurno doći do pravog izražaja – zaključio je gradonačelnik Gregurović.

Na izrečenim riječima zahvalio se trener košarkaša Marko Golub koji je naglasio: „Kroz zadnje dvije sezone atmosfera je bila odlična, dobra smo ekipa, domaći dečki. Naravno, uvijek dođe do nekih sitnih iskrica, ali to samo znači da nam je stalo do toga što radimo, a to radimo zato što to volimo. Naša sloga koju smo stvorili kroz druženja je uvijek donijela pobjedu. Ova ekipa, sigurno može do sredine tablice, neću pretjerivati. Ali uz dobre pripreme i veći broj treninga te možda dva do tri igračka pojačanja sigurno možemo i više".

Nadamo se većem priljevu sredstava za drugu ligu jer ona će biti zahtjevnija, puno je skuplja i veća je kotizacija, no budući da su to sve uglavnom zagrebački klubovi, nemamo tolika putovanja, ali nam je zato duža liga u kojoj se natječe 12 klubova tako da treba odigrati 22 prvenstvena kola. Liga će početi u listopadu a završiti i u travnju slijedeće godine – rekao je Branko Kučko, predsjednik KK Krapina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook