Prethodni članak
Sljedeći članak

Na bazenu ''Jelkovec'' održano 11. plivačko natjecanje ''MEDO''


Na bazenu Jelkovec održano je 11. plivačko natjecanje „MEDO“ na kojem su pravo nastupa

imale su plivačice koje su na kraju natjecateljske sezone u dobi od 11 do 13 godina, te plivači u dobi od 12 do 14 godina. Natjecanje je okupilo 280 natjecatelja, a svi plivači i plivačice plivali su u kategoriji kadeta, bez obzira na do.

Pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića plivači i plivačice Olimpa, nastupali su samo u subotnjem dijelu u svrhu  trening-natjecanja uoči nadolazećeg Regionalnog prvenstva i Prvenstva Hrvatske za kadete. Za PK Olimp Zabok na ovom natjecanju nastupili su: Helena Dinjar, Lea Majdak, Petra Pečnik, Vita Galac, Borna Semenić, Benjamin Sever Kozina i Dominik Šamec.

Najbolja iz redova Olimpa bila je Helena Dinjar koja je osvojila 8. mjesto na 200 slobodno i isplivala A norme na 200 slobodno i 200 mješovito, te tako dodatno potvrdila svoj odlazak na Prvenstvo Hrvatske. Uz Helenu, valja spomenuti i Vitu Galac kojoj je malo sportske sreće nedostajalo za B normu na 200 slobodno za Prvenstvo Hrvatske. Ženska ekipa u sastavu Vita Galac, Lea Majdak, Helena Dinjar i Petra Pečnik zauzela je 9. mjesto u disciplini 4x50 slobodno.

Svi plivači odradili su svoje najbolje utrke i pokazali napredak uoči Regionalnog prvenstva koje ih očekuje već idući vikend u Sisku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook