Prethodni članak
Sljedeći članak

Na aplikaciji HRnogomet kreće glasanje za najboljeg nogometaša jeseni III. HNL i IV. NL - središte Zagreb

Nova hvalevrijedna akcija pokretača aplikacije HRnogomet


Pokretači aplikacije HRnogomet, Romano Glavač i Rafael Slekovac, pokrenuli su još jednu hvalevrijednu inicijativu. Od srijede će navijači 32 kluba III. HNL-središte i IV. NL-središte u okviru aplikacije moći glasati za svoje favorite. Posebno će se glasati za najboljeg igrača III. HNL-središte Zagreb, a posebno za IV. NL-središte Zagreb. Na popisu je ukupno 96 nogometaša iz ove dvije lige, među kojima je i 18 zagorskih nogometaša.

Samo se četiri kluba nisu odazvala na poziv administratora aplikacije HRnogomet da pošalju po tri najbolja igrača iz svog kluba. To su Segesta, Karlovac i Trnje iz III. HNL-središte, dok je Zagreb jedini član IV. NL-središte Zagreb koji se nije odazvao pozivu aplikacije HRnogomet. Dakle da ne bude zabune sami klubovi su nominirali najbolje nogometaše po svom izboru, a glasati se isključivo može za igrače s popisa.

Tomislav Haramustek

Trećeligaške snage od strane zagorskih klubova predvode nogometaš Gaja Tomislav Haramustek i kapetan Zagorca Matija Smrekar. Oni će velike konkurente imati prije svih u Igoru Prijiću, koji je branio boje Jaruna, ali je prešao u redove Mladosti iz Ždralova. Tu su između ostalih još i Maks Slunjski (D. Selo), Vedran Mesec (Lučko), Mario Rašić (Bistra), Karlo Josipović (Trešnjevka) i Luka Sedlaček (Kurilovec). Zanimljivo je da su nominirani Marin Matoš kao igrač Kurilovca, koji će na proljeće braniti boje krapinskog Zagorca te vratar Nikola Đurđek ispred petrinjske Mladosti, koji će na proljeće pojačati Stubicu. Isto tako jedan od nominiranih, Matija Kanceljak, postao je igrač Varaždina.

Goran Dlesk

Jedan od najvećih favorita za osvajanje titule najboljeg igrača jeseni IV. NL-središte Zagreb je prvi topnik lige i najbolji igrač zabočke Mladosti, Goran Dlesk, koji je prešao u redove Radnika iz Križevaca.

Matija Drempetić

 Visoko bi u tom izboru mogli kotirati igrači Stubice Marko Strabić i Matija Drempetić, ali i nova zvijezda Tondacha, Patrik Pasariček. Od igrača van zagorskih klubova svakako bi visok plasman mogli imati: Darko Vučić (Maksimir), Igor Hajduk (Gradići), Josip Ćorić (Dinamo OO) i Matija Ezgeta (Lukavec).

Bit će ovo svakako vrlo zanimljiv izbor, a nadamo se i da će odaziv glasača biti izniman. Navijače zagorskih klubova pozivamo da na aplikaciji HRnogomet glasaju za svoje ljubimce kako bi postigli što bolji rezultat.

Zagorski kandidati za izbor najboljeg nogometaša

III. HNL-središte Zagreb
ZAGOREC KRAPINA: Matija Kanceljak, Matija Smrekar i Ivan Firer
GAJ MAČE: Tomislav Haramustek, Dino Cvrtila i Martin Šaban

IV. NL-središte Zagreb
MLADOST ZABOK: Marko Deak, Goran Dlesk i Zoran Mihovilić
TONDACH: Mario Čehulić, Patrik Pasariček i Damir Družinec
STUBICA: Nikola Lešković, Marko Strabić i Matija Drempetić
STRAŽA: Goran Čuček, Karlo Leško i Dennis Krsnik

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook