Prethodni članak
Sljedeći članak

Minimalan poraz Stubice kod Španskog


Na igralištu s umjetnom travom u sklopu Sportskog centra NK Špansko, po kišovitom vremenu domaćin je dočekao Stubicu u pripremnoj utakmici za nadolazeću polusezonu. Krajnji rezultat je bio 3:2, domaćin je imao više od igre, no i Stubica je imala svojih svijetlih trenutaka, a da nije bilo velikih pogrešaka pomoćnog vratara Rajilića, možda bi se Stubica iz Španskog vratila s pozitivnim rezultatom. Sve bitno se za utakmicu dogodilo se u nastavku. Domaće je u vodstvo od 1:0 u 47. minuti doveo Glavinić. A onda u 50. i 57. minuti dvije neshvatljive pogreške Rajilića koji je dva puta za redom doslovno dodao loptu Brniću u želji da je ubaci u polje, a domaći napadač je bez većih problema postigao dva pogotka i doveo svoju momčad do vodstva od 3:0. Stubica se nakon toga probudila i do kraja utakmice uspjela je znatno popraviti dojam. Prvo je za 3:1 nakon sjajnog solo-prodora zabio Koletić, a isti je igrač postavio konačnih 3:2 efektnim pogotkom nakon asistencije Kormana.

 

 

ŠPANSKO – STUBICA 3:2
ZAGREB: igralište s umjetnom travom NK Špansko, SUCI: Jokić, G. Jović, J. Jović.
STRIJELCI: 1:0 Glavinić 47', 2:0 Brnić 50', 3:0 Brnić 57', 3:1 Koletić 70', 3:2 Koletić 85'.
ŠPANSKO: Gujić, Milinović, Lovrić, Ivezić, Letnar, Čulina, Lerotić, Parle, Franck, Ljubičić, Nikolić.
DRUGO POLUVRIJEME: Alagić, J. Bajan, Golubić, Marinović, Blažanović, Crnogorac, Glavinić, Mikulec, B. Bajan, Šiprak, Brnić. TRENER: M. Vukelić
STUBICA: Đurđek, Grabušić, Mat. Landripet, Mar. Landripet, Pirički, Sedak, Strabić, Koletić, Drempetić, R. Glavač, Čekolj. JOŠ SU IGRALI: Rajilić, Korman, D. Glavač, Buka.

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook