Prethodni članak
Sljedeći članak

Modrić ne odlazi iz Reala!


Luka Modrić ovog je ljeta, unatoč brojnim ponudama, odlučio produžiti ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Otkako je došao u klub, a tome ima 11 godina, je neizostavni član prve postave i jedan od najboljih igrača. Upravo zato je i njega neugodno iznenadila činjenica da je ove sezone u drugom planu.

Odigrao je osam utakmica u svim natjecanjima, ali u tek tri je krenuo od prve minute. Real ima čudesan vezni red, tu su Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouaméni i hrvatski kapetan. Ancelotti ima slatke brige uoči svake utakmice koji će trojac izabrati, no nitko nije očekivao da će Luka najmanje igrati.

Španjolski mediji naveliko pričaju o interesu Inter Miamija i mogućnosti da napusti Real već ove zime, ali sam Ancelotti je to demantirao uoči utakmice protiv Osasune u subotu i potvrdio kako je Luka za njega i dalje važan član kraljevskog kluba, piše 24 sata.

- Luka nas sigurno neće napustiti ove zime. On misli da je važan igrač i mi mislimo isto. On je jako važan igrač za nas, ne želi otići i jako smo sretni radi toga - rekao je Ancelotti.

Talijanski strateg nekoliko je puta rekao da je Luka nezadovoljan minutažom, ali hrvatski maestro nikada u karijeri nije odustao. Uostalom, zbog te nevjerojatne upornosti i vjere je i postao jedan od najboljih veznjaka na svijetu. Vjerujemo da će se kad tad izboriti za mjesto u prvih 11 i opet vratiti osmijeh na lice. Iako ne igra puno, Luka je od neprocjenjive važnosti Realu kao mentor i učitelj mlađim igračima.

- Modrić je još uvijek uzbuđen zbog igranja, pobjeđivanja, pomaganja momčadi. Ono što donosi u svlačionicu, to ne može nitko. Ima impresivnu karizmu, on je neophodan za suigrače - rekao je Ancelotti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook