Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost Zabok 'utrpala' pet komada Bistri u prvoj pripremnoj utakmici


U prvoj pripremnoj utakmici nakon samo četiri održana treninga Mladost Zabok pobijedila je trećeligaša Bistru rezultatom 5:2 na igralištu s umjetnom travom u SC Zaseka u Zaboku. Bilo je to jedno odlično izdanje Zabočana, pogotovo u nastavku. Iako je Bistra koju je preuzeo zagorski strateg, Srećko Mlinarić, u problemima sa sastavom, Mladost je odigrala odličnu utakmicu. Prednjačio je naravno trostruki strijelac Smrekar hat-trickom, a njegov učinak mogao je biti i veći da nije promašio kazneni udarac. Po jedan pogodak postigli su novak Cigula i Škrlec koji je bio vrlo raspoložen za igru, kao i Drčić. Zbog ozljede nije nastupio Gregurić, Tarle nije nastupio zbog bolesti, a Hrastinski zbog obaveza na fakultetu.

-S obzirom na to  da je ovo prvi tjedan priprema i da smo imali četiri intenzivna treninga zadovoljan sam ovom utakmicom. Naša pobjeda je sasvim zaslužena, imamo još puno prostora za napredak, ali važno mi je da sam vidio veliku želju kod mojih igrača. Učinit ćemo sve da se spremimo što bolje za nastavak prvenstva – izjavio je Drago Bartolić.

Mladost će do kraja priprema odigrati još sedam utakmica i to sve kod kuće. Prvi sljedeći protivnik je Stupnik (3.2.), zatim Inker (7.2.), Segesta (10.2.), Mladost Ždralovi (14.2.), Kurilovec (17.2.), Stubica (20.2.) i „generalku“ sa Samoborom (24.2.).

Roster je neznatno promijenjen. Mladi Črnjević otišao je u Oštrc, a Šturlan se vratio u Bistru. Iz Ivančice se vratio Ocvirek, a iz Jedinstva je stigao mladi Cigula koji je odmah u debiju postigao pogodak.

-Tražili smo teže protivnike u pripremama prije svega zato što nam u prva dva kola ne mogu igrati prva dva stopera i tu moramo naći neka rješenja, da budemo spremni za start prvenstva. Odaziv na treninge je super, samo tako moramo nastaviti – završio je Bartolić.

MLADOST ZABOK – BISTRA 5:2 (1:1)

ZABOK: igralište s umjetnom travom SC Zaseka, GLEDATELJA: 50, SUDAC: Jerneić (Zabok).

STRIJELCI: 0:1 Kukec, 1:1 Cigula, 2:1 Smrekar, 3:1 Škrlec, 4:1 Smrekar, 5:1 Smrekar, 5:2 Kukec.

MLADOST ZABOK: Mihovilić, J. Kotarski, Ma. Benčić, Lešković, Mi. Benčić, Poslek, Turk, Petek, Galina, Krajačić, Cigula. JOŠ SU IGRALI: Ocvirek, Šoštar, Drempetić, Škrlec, Drčić, V. Kotarski, Smrekar, Bivol. TRENER: Dado Bartolić

Još članaka iz "Sport"

Facebook