Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost i Ponikve remizirali u utakmici bez golova

Iako su mreže mirovale vidjeli smo jednu prilično zanimljivu utakmicu poslije koje trener domaćih, Ivan Zubić, može biti vrlo zadovoljan


Na igralištu SC Zaseka u Zaboku snage su u pripremnom ogledu odmjerili domaća Mladost i trećeligaš Ponikve iz Zagreba. Iako su mreže mirovale vidjeli smo jednu prilično zanimljivu utakmicu poslije koje trener domaćih, Ivan Zubić, može biti vrlo zadovoljan. Mladost je kad se sve zbroji i oduzme bila bolji protivnik. Najbolju priliku u prvom dijelu za domaće imao je u 43. minuti M. Martinec koji je već zaobišao gostujućeg vratara, ali je otišao previše ukoso i iz "mrtvog kuta" prebacio je cijela vrata. U nastavku u 60. minuti Iskrić je iz teške pozicije pogodio vratnicu, iako bi možda bilo bolje da je uposlio Borca, koji je dobro pratio njegovu akciju.
Trener Zubić od prve je na travnjak poslao slijedeću jedanestoricu: Mihovilić, Pavić, Švaljek, F. Šoštar, Vedriš, M. Martinec, J. Šoštar, Turk, Tumpić, Poslek, Iskrić, a s klupe su u nastavku ušli: M. Martinec, Brezak, Kahlina, Ptrenjak, Črnjević, Krajačić i Borac. Nedostajali su: Poljak, Vojaković, Hrastinski, Knezić, Kotarski, Tisanić, Repovečki, Deak i Trčak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook