Prethodni članak
Sljedeći članak

Marko Kolar: "Očekujem tvrdu utakmicu s malo golova"


Poznati zabočki nogometaš, Marko Kolar, prošlu je sezonu proveo u nizozemskom prvoligašu Emmenu s kojim je nažalost iz ispao iz "Eredivise". Ozljede i COVID-19 spriječile su ga da pokaže najbolje od sebe, ali Marko je spreman za novi početak. Trenutno odmara u obiteljskom domu, gdje će danas u okviru rodbine i prijatelja pratiti utakmicu između Engleske i Hrvatske.

Marko je za mlađe dobne reprezentacije Hrvatske odigrao 34 utakmice, od čega 10 za U-21 reprezentaciju i naravno da mu kao i svim Hrvatima srce danas snažno kuca za "vatrene". Kao napadača upitali smo ga prvo što misli koji će trojac danas krenuti protiv Engleske.

- Mislim da će se Dalić odlučiti za Kramarića na desnom krilu, Rebića u sredini, a Perišića na lijevom krilu. Po meni je to najbolja opcija, kojom možemo iznenaditi i visoko napasti Engleze, s obzirom na profil naših napadača. Svakako i Petković i Budimir imaju kvalitetu, te očekujem da će i oni dati svoj obol - govori nam Marko.

Marko redovno prati sve utakmice "vatrenih" i bez obzira na neka lošija izdanja u posljednje vrijeme nije pesimističan.

- Ove zadnje prijateljske utakmice nisu naše pravo ogledalo. Englezi se više boje nas, nego mi njh. Jednostavno im naš stil igre ne leži. Očekujem tvrdi utakmicu, s malo golova. Rezultat bi mogao biti 1:1 ili 1:0 za nas - završio je Marko.

Još članaka iz "Sport"

Facebook