Prethodni članak
Sljedeći članak

Lokomotiva i Špansko prvi četvrtfinalisti

U Karlovcu odigrano 2. kolo prvog dvoranskog prvenstva liga JUP veterana


U organizaciji Komisije za veteranski nogomet IO HNS-a i veterana NK Karlovac 1919, u Karlovcu je odigrano drugo kolo Prvog dvoranskog prvenstva Liga kup veterana HNS-a, Središte Zagreb.

U Karlovcu smo opet gledali kao i proteklog vikenda u Donjoj Stubici odličan nogomet prepun lijepih pogodaka, proigravanja i dramatičnosti. Svakako najviše zanimanja ljubitelja nogometa u našoj županiji izazivali su susreti Silvija Stil – Klas ( Mičevac ) i Stubica – Remetinec. Prvi susret zbog toga jer je Zagorec sa nestrpljenjem očekivao rezultat kako bi znao što mu je činiti u posljednjem kolu. Naime, u prvom kolu Zagorec i Silvija Stil igrali su neodlučeno te mu je najidealniji rezultat ova dva suparnika bio da i oni odigraju bez pobjednika što se i dogodilo na veoma „dramatičan“ način. Silvija Stil je nakon 27 minuta igre imala prednost od 2:0 da bi u samo tri posljednje minute susreta Klas došao do izjednačenja i to na kakav način. Najprije je nakon lijepe akcije, 37. minuta, smanjio Devčić da bi sedam sekundi prije kraja ekipa Silvije napravila, nepotreban, šesti akumulirani prekršaj koji je donio kazneni udarac. Potpuno mirno i sigurno penal je u pogodak i u izjednačenje pretvorio Spasenić postavivši konačan  rezultat od 2:2. Ovim rezultatom Zagorec je došao u dobru poziciju jer i minimalnom pobjedom u trećem kolu protiv Klasa osvaja prvo mjesto u skupini i izbjegava Lokomotivu, već osigurala prvo mjesto i koja je prvi favorit Lige, u četvrtzavršnici.

Stubica je u svom susretu eventualnom pobjedom mogla osigurati prvo mjesto na tablici i ulazak u četvrtzavršnicu ali je ekipa Remetinca predvođena Donaldom Savajcem i Jakovom Šarićem bila prejaka tako da je sada Stubici preostalo jedino da čeka rezultat susreta posljednjeg kola skupine u kojoj se sastaju Remetinec – Zaprešić te im svi rezultati osim pobjede Zaprešića osiguravaju nastup u četvrtzavršnici.

Rezultati 2. kola: NK Klas (Mičevec) - VNK Silvija Stil (Zagreb) 2:2; VNK Remetinec (Zagreb) - NK Stubica (Donja Stubica) 7:0; NK Karlovac 1919 - VNK Lokomotiva (Zagreb) 2:6;NK Vrbovec - NK Špansko (Zagreb) 1:2.

Susreti trećeg kola igraju se u petak, 17. studenog 2023. godine ( SD ŠK Kutina ). Raspored utakmica je slijedeći: 19,40 Moslavina – Vrbovec; 20,30 VG Boys – Karlovac; 21,20 Zagorec – Klas ( M ); 22,00 Zaprešić – Remetinec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook