Prethodni članak
Sljedeći članak

Krapinski Zagorec danas dočekuje Mladost iz Petrinje, stigli Kovačec i Cvilko

Utakmica između Zagorca i Mladosti odigrat će se danas u Podgori u 17 sati


Nakon više od pet mjeseci seniori krapinskog Zagorca odigrat će službenu prvenstvenu utakmicu. U Podgoru stiže Mladost iz Petrinje, momčad koja se u kvalifikacijama borila za drugu ligu, ali nije uspjela. To dovoljno govori o kvaliteti ove momčadi, no Krapinčani su puni optimizma.

- Respektiramo Mladost, ali u učinit ćemo sve da pobijedimo u ovoj utakmici. Naporno i kvalitetno radimo i nadam se da ćemo danas prezentirati kvalitetnu igru i nastaviti seriju od početka prošle polusezone kada smo upisali dvije domaće pobjede - riječi su trenera Zagorca, Drage Bartolića.

Dok struka odlično radi svoj posao, ovog se tjedna ponovno iskazala i logistika kluba. Nakon Ivana Firera koji je redove Zagorca pojačao prije dva tjedna, jučer su Zagorcu pristupili Ivan Kovačec i Josip Cvilko. Dva izuzetna "španera" i kvalitetna napadača. Nažalost oni neće moći konkurirati za današnju utakmicu, ali sigurno je da će Kovačec moći igrati već protiv Jaruna u srijedu u zaostaloj utakmici, dok bi Cvilko trebao zaigrati 3. kolo zbog kašnjenja njegovih izlaznih papira iz Austrije. Od obojice se očekuje puno, a posebno od Kovačeca koji iza sebe ima zavidnu karijeru kojoj je između ostalog s trećeligašem Paschingom u glavnoj ulozi senzacionalno osovjio austrijski kup, a bio je profesionalac u austrijskoj i južnokoreskoj prvoj ligi.

Trenera Bartolića najviše veseli činjenica da će protiv Mladosti igrati napadač Matija Kanceljak, koji je upravo bio najbolji igrač Zagorca u prve dvije proljetne pobjede.

Utakmica između Zagorca i Mladosti odigrat će se danas u Podgori u 17 sati. Prvi sudac utakmice je Matija Spudić, njegovi pomoćnici su Bruno Geller i Ivica Mazal, a četvrti sudac je Zvonimir Landeka.
Već u srijedu 2.9. Zagorec će u Zagrebu odigrati odgođenu utakmicu prvog kola protiv Jaruna.

Još članaka iz "Sport"

Facebook