Prethodni članak
Sljedeći članak

Kovjanić više nije trener Stubice: ''Ja sam stvarno uživao ovih 10 mjeseci''

Momčad će privremeno voditi Davor Glavač


Dražen Kovjanić više nije trener NK Stubica. Kako nam je sam potvrdio došlo je do sporazumnog raskida suradnje. ''Razišli smo se na jedan vrlo korektan način. Ja sam stvarno uživao ovih 10 mjeseci na terenu sa prekrasnim igračima i vrlo korektnom upravom i Menotijem (Branko Mirt) s kojim sam oduševljen. Ali to je tako, rezultat nas nije išao i ja osobno a i Uprava kluba mislili smo da se nešto mora poduzeti, a najlogičnije je pokušati sa promjenom na trenerskoj poziciji'' – kaže iskreno Kovjanić.

''Moram reći da smo stvarno trenirali kao da smo prvi, a ne zadnji, raspoloženje je bilo ''top'', ali jednostavno što god da sam probao, nije išlo, tj. rezultat je izostajao''. – kaže Kovjanić i dodaje da u ovom trenutku nema planova.

''Uzet ću malu pauzu i razmisliti u kojem smjeru krenuti dalje, dal u sportskom ili nekom drugom'' – zaključio je uvijek vrlo korektni Kovjanić.

Iz kluba su nam potvrdili da će momčad privremeno voditi Davor Glavač, zasigurno na sutrašnjoj kup utakmici kod Oštrca, a vjerojatno i u subotu na gostovanju u Brezovici, a ako ne do subote, onda slijedeći tjedan zasigurno će pronaći trenersko trajno rješenje.

Podsjetimo Stubica je nakon sedma odigranih kola u 4. NL središte skupina A, na posljednjem mjestu sa četiri osvojena boda.

Još članaka iz "Sport"

Facebook