Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Krapine igraju derbi prvenstva u Ogulinu


U devetom kolu 3. košarkaške lige Centar košarkaši Krapine gostuju u Ogulinu. Biti će to pravi derbi jer se sastaju prvoplasirana, Krapina i drugoplasirani Ogulin koji je upisao samo jedan poraz (u prvom dijelu sezone u Krapini) dok Krapina još nije osjetila gorčinu poraza.

Čini mi se da je ovo utakmica, igra se u subotu 18. veljače u 18,30 sati Školska sportska dvorana u Ogulinu, koja može izravno odlučiti o naslovu prvaka.

No, o tome smo pitali trenera Krapine Marka Goluba koji nam je rekao: „Prvi dio sezone pokazali smo da smo ozbiljna momčad i da želimo odraditi odličnu sezonu, što smo i pokazali sa 6 pobjeda u nizu. Isto tako, nastavili smo i u drugom dijelu, te nas sad očekuje najvažnija utakmica prvenstva protiv KK Ogulina, koji je zasigurno odlična i uigrana momčad, te nam neće biti lako. Iako smo prvu utakmicu kod kuće odradili odlično, pobijedivši ih sa 18 razlike, u gostima će sigurno biti teže. Svi pratioci kluba, stručni stožer, igrači i treneri, utakmicu čekaju sa velikim nestrpljenjem. Gušt je igrati takve utakmice. U slučaju pobjede, mislim da smo na jako dobrom putu za osvajanje 3. košarkaške lige Centar te mogućnosti ulaska u viši rang natjecanja. Naravno, svima je to cilj i velika želja, ali tu će se nešto pitati i KK Ogulin. Najvažnije je da smo svi zdravi, motivirani i jedva čekamo podbacivanje lopte i početak utakmice.  Ishod utakmice ne mogu prognozirati, ali mogu obećati svim našim navijačima i pratiocima, da ćemo dati sve od sebe kako bi smo ostvarili pozitivan rezultat i vratili se kući sa velikom pobjedom.“

Još članaka iz "Sport"

Facebook