Prethodni članak
Sljedeći članak

KK Zabok uspio zadržati najboljeg hrvatskog trenera

Ivan Tomas: “Idemo dalje raditi nove dobre stvari“


Velika i dobra vijest za navijače i simpatizere KK Zabok. Nakon sjajne sezone najbolji hrvatski trener po ocjeni svojih kolega, Ivan Tomas, ostat će barem još jednu sezonu na klupi zabočkog premijer ligaša. Pobjeda je to klupskog vodstva i dokaz stabilnosti kluba.

Iza KK Zabok je sjajna sezona, ponajbolja u povijesti kluba. Nakon uvodnih pet poraza, Zabok je na kraju sezonu završio na šestom mjestu s omjerom od 17 pobjeda i 16 poraza. Tri puta je u sezoni Zabok savladao Cibonu, po jednom Split, Cedevitu junior i Dinamo. Momčad je rasla iz kola u kolo, a na kraju šlag sezone bila je prva play off pobjeda u povijesti protiv Cibone. Jednom riječju sezona za pamćenje, za koju najveće zasluge ima upravo Ivan Tomas. Ponuda nije nedostajalo, no Ivan Tomas odlučio je ostati u Zaboku i ponoviti još jednu odličnu sezonu.

- Meni je lijepo u Zaboku, ljudi u klubu me cijene i zaista mi je ovdje ugodno. Osjeća se veliki entuzijazam, a dolaskom novog predsjednika i jedna nova energija. Postigli smo sjajan uspjeh prošle sezone i idemo dalje raditi nove dobre stvari – izjavio nam je Ivan Tomas.

Još članaka iz "Sport"

Facebook