Prethodni članak
Sljedeći članak

Juniori Gaja iz Mača jesenski prvaci lige B KZŽ

Gaj je u subotu u još jednoj zaostaloj utakmici na svom terenu pobijedio Stubicu 4:1 i time stigao do stopostotnog učinka


Prolše je subote kraju privedeno natjecanje juniora u B ligi KZŽ. Ostala je još jedna zaostala utakmica između Milengrada 2005. i Stubice, no ona neće promijeniti činjenicu da je jesenski naslov u ovoj ligi osvojio Gaj iz Mača. Gaj je u subotu u još jednoj zaostaloj utakmici na svom terenu pobijedio Stubicu 4:1 i time stigao do stopostotnog učinka. U 9 utakmica, Gaj je ostvario 9 pobjeda i do jesenskog naslova stigao sa svih 27 bodova i gol razlikom 40:14. Valja dodati da je riječ o vrlo mladoj ekipi. Uz 6 juniora, ostali igraču su još kadeti. Većina ih igra ritmom subota-nedjelja, što daje dodatnu težinu ovom uspjehu.

Zanimljivo je da ekipa Juniora Gaja ima dva trenera, Roberta Kuharića i Marka Poslona, koji drže te dečke na okupu i rade sa njima, te se nadopunjuju svaki put kad jedan nije u mogućnosti biti prisutan. Juniorsko natjecanje će na proljeće imati ligu za prvaka koju će činiti po 4 najbolje plasirane ekipe liga A i B, a u Maču se i u toj ligi nadaju uspjehu i borbi za sam vrh. U klubu ne skrivaju ponos na sve ekipe i zadovoljstvo što su dvije ekipe u omladinskom pogonu završile kao jesenski prvaci u svojim ligama – pioniri i juniori, a u tome im se još mogu pridružiti i mlađi pioniri, koji još nisu završili jesensku sezonu. Juniori Gaja koji su ostvarili ovaj uspjeh su: Kapetan Kristijan Strahonja, te Mario Stanić, Mario Mrkoci, Dino Čehulić, Mateo Spevec, Damjan Bajsić, Luka Levak, Danijel Pisk, Manuel Behin, Antonio Galunić, Daniel Levak, Tomo Valjak, Paolo Bajs, Mihael Štefanek, Karlo Miljan, Karlo Cicnjak, Mateo Kramarić, Antonio Rihtarić, Goran Kondres, Patrik Mutak i Sebastijan Biškup. 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook