Prethodni članak
Sljedeći članak

Još jedna uspješna godina zabočke Mladosti

NK Mladost Zabok održao redovnu Godišnju skupštinu


NK Mladost Zabok održao je redovnu Godišnju skupštinu u prostorijama kluba u ŠC Zaseka. Prošla godina bila je iznimno uspješna, kako na sportskom planu, tako i na poboljšanju infrastrukture. Financijski plan i plan rada za 2022. godinu podnio je predsjednik Tihomir Vančina, dok je izvješće Nadzornog odbora podnio njegov predsjednik dr. Ivica Balagović.
Mladost je 2021. ostvarila 890.000,00 kuna prihoda, što je 28% više u odnosu na prošlu godinu. Grad Zabok je participirao s 215.000,00 kuna, a ostalo je prikupljeno od članarina, sponzora i donatora, što je za svaku pohvalu.
-Sva sredstva potrošena su namjenski. Klub je imao povećane troškove zbog toga što su se našli mlađi i stariji pioniri plasirali u I. NL-središte Zagreb, što sa sobom povlači povećane troškove sudaca i delegata, ali i omladinskog pogona zbog sufinanciranja troškova prijevoza na utakmice, te u ulaganja u opremu za treniranje - riječi su izvršne direktorice kluba, Martine Hajdaš-Dončić, koja marljivo i pažljivo skrbi za klupske financije.
Za iduću godinu planiran je rast prihoda za 22% i budžet zabočkog kluba trebao bi iznositi 1.081.000,00 kuna.
-Najveći razlog tom povećanju je očekivanje da se naši  kadeti i juniori  od iduće sezone natječu u 1. NL-središte. Isto tako očekujemo da će prva momčad osvojiti jedno od prva dva mjesta i sukladno reorganizaciji izboriti rang više. Od starijih i mlađih pionira očekujemo opstanak u 1. NL-središte, a od ostalih generacija da budu u vrhu liga u kojima se natječu - otkriva nam predsjednik kluba, Tihomir Vančina.
Klub je nedavno od HNS-a dobio veliki digitalni semafor koji bi trebao biti postavljen do početka prvenstva, a na proljeće se očekuje i početak radova na umjetnoj travi.


Goran Deak i Janko Zubić novi članovi Upravnog odbora

Zabočani su dobili i dva nova člana Upravnog odboru kluba. U ime tvrtke FORGEBIT, koja je i glavni sponzor kluba, član UO Mladosti postao je Goran Deak, koji se s puno elana uključio u rad kluba. Isto tako novi član UO postao je i Janko Zubić, ravnatelj Zdravstvene ustanove "Ljekarne Zubić". Slobodno možemo reći da je Mladost tako i upravljačkim strukturama dobila dva jaka pojačanja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook