Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedanaest medalja za zagorske klubove

U Jastrebarskom održano Prvenstvo Hrvatske u Point fightingu za sve dobne kategorije


U Jastrebarskom je održano Prvenstvo Hrvatske kickboxign disciplin Point fihgting koje je okupilo 325 natjecatelja iz 35 hrvatskih klubova. Među njima je bilo i petnaest boraca iz pet zagorskih klubova: Bušido, Krapina, Ninja Zabok, Zmaj Bedekovčina i BTI Zabok koji su se kući vratili s jedanaest odličja, od čega tri zlatnog, pet srebrnog i tri brončanog sjaja. Najviše je uspjeha po običaju imao Zmaj iz Bedekovčine koji je osvojio dvije zlatne, tri srebrne i jednu brončanu medalju i osvojio visoko deveto mjesto u konkurenciji 32 hrvatska kluba.

Zmaj Bedekovčina

Zlata za Zmaj osvojile su Iva Bingula u kategoriji +65 kg kod starijih kadetkinja i Ana Sovec kod seniorki u kategoriji do 50 kg. Treće zagorsko zlato osvojila je mlađa kadetkinja Lada Vukića iz Ninje Zabok u kategoriji do 47 kilograma.

Srebra za Zmaj osvojili su starija kadetkinja Nicol Papeš u kategoriji +65 kg, seniorka  Elena Ljubek u kategoriji do 50 kg i senior Daniel Car u kategoriji do 79 kg. Srebrne su bile i juniorka Antonela Cesarec iz KBK Krapina, kao i seniorka BTI-a Zabok Helena Sandra Tkalčević u kategoriji do 60 kg.

BTI Zabok

Broncu za Zmaj osvojila je starija kadetkinja Kiara Bratković u kategoriji do 65 kg, a isti su uspjeh polučili i mlađa kadetkinja Bušida Hana Mikulec u kategoriji do 37 kg, kao i član Ninje Zabok Gabrijel Latin u konkurenciji juniora u kategoriji do 57 kg.

Ninja Zabok

Još članaka iz "Sport"

Facebook