Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrvoje Martinec predvodio Zabok s dva treća mjesta

Dobar nastup stolnotenisača Zaboka na memorijalu ''Drago Čordaš'' u Donjoj Stubici


U Donjoj Stubici održano je 4. izdanje Memorijala Drago Čordaš na kojem su nastupili i stolnotenisači Zaboka. U kategoriji najmlađih kadeta Luka Gradiški svoju je skupinu prošao kao drugoplasirani, ali je odmah nakon grupe zaustavljen od Luke Crnoje (STŠK Dugo Selo) rezultatom 3:0. Matija Obad koji je nastupao u kadetima i svoj nastup je završio već u grupnoj fazi. U juniorima je Tin Grabrovečki ispao u grupnoj fazi natjecanja, dok je Hrvoje Martinec svoju grupu prošao kao drugoplasirani. Nakon toga je stigao do četvrtfinala gdje je bio bolji od Simona Dvorskog (STK Visia Trnovec Bartolovečki) rezultatom 3:1. U polufinalu je u lošem nastupu izgubio od strane Vita Milaka (STK Visia Tenovec Bartolovečki) 3:0.

U kategoriji mlađih kadeta Zabok su predstavljali:  Mihael Tkalčević, Filip Jerneić i Vilim Belošević, no svi su turnir završili već u grupnoj fazi. Nešto bolja bila je Tena Poznić koja je u kategoriji mlađih kadetkinja. Prošla je grupu, ali je nakon toga zaustavljena već u prvom kolu od Mie Romić (STK Mladost).

U najjačoj kategoriji nastupila su tri seniora Zabok. Sva tri su uspješno prošla natjecanje po grupama, a David Iveković i Bašić Petar zaustavljeni su u 1/4 finala. Iveković od kasnijeg pobjednika turnira Martina Petrovića (HSTK Velika Gorica), a Bašić od Marka Habijanca (HSTK Velika Gorica). Hrvoje Martinec je u četvrtfinalu izbacio prvog nositelja turnira, Frana Mihaljevića (STK Vodovod Osijek) rezultatom 3:1, ali je u polufinalu od njega bio bolji Karlo Javor (STK Velika Gorica) svladavši ga 2:3. Tako se Hrvoje morao zadovoljiti s dva treća mjesta, u kategorijama juniora i seniora, iza vrlo raspoloženih igrača iz Velike Gorice.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook