Prethodni članak
Sljedeći članak

HIT VIDEO: Deda Toni Zagorcima: 'Perite se i vježbajte, pi*da vam materina'


Taljat Selmani (85), poznatiji kao deda Toni, medijska je zvijezda postao prije četiri godine kad su ga u televizijskoj anketi pitali o gripi, a on je uvjereno izjavio da ona ne postoji te naredio gledateljima u kameru: 'Vježbaj, pizda ti materina!'.

Tonijevu popularnost sada su na zanimljiv način iskoristili i članovi Zagorje Adventure Teama i na svom Instagram profilu objavili video u kojem popularni deda Toni poziva Zagorce, ali i sve ostale, da dođu na HEP ZAGORJE TREKK 2023., koji će se održati 06. svibnja u Zaboku.

-Najljepše mjesto, pravi ljudi, ne može biti ljepše, niti bolje od Zagorja. Divno, divno, krasno mjesto. Ali trebate biti svi zdravi. Vježbajte. Po jutru se dan poznaje. Prije nego se dižete treba se umit s vodom, ruke, noge, trljat sve. I bit ćete vječno zdravi, jer bolest ne postoji – rekao je deda Toni, nakon čega ga je član Zagorje Adventure Teama pitao: 'Kako ide ono?', a legendarni deda Toni ponovio: 'Vježbajte, pizda vam materina' i time ponovo do suza nasmijao mnoge Zagorce.

Još članaka iz "Sport"

Facebook