Prethodni članak
Sljedeći članak

Hat-tricka Josipa Kolara za pobjedu domaćina

26. kolo IV. NL-središte-skupina A, Brezovica - MLADOST ZABOK 3:0 (2:0)

  • Josip Kolar,

    Josip Kolar,


Bivši igrač Klanjca, Josip Kolar, presudio je zabočkoj Mladosti u derbiju 26. kola IV. NL-središte-skupina A. Kolar je postigao hat-trick za pobjedu Brezovice od 3:0.
Već u 1. minuti domaći prijete preko Smolčića, ali Mihovilić odbija u korner. Zabočani prvi puta prijete iz kontre u 6. minuti preko Krajačića, ali domaći vratar Jagatić je siguran i brani njegov udarac. U 8. pokušava i Iskrić, ali Jagatić je ponovno na mjestu. I onda u 17. minuti Kolar prizemnim udarcem dovodi domaće u vodstvo od 1:0. Deset minuta kasnije nakon kontre domaćih Kolar kreće sam prema golu i sjajno pogađa kontra čošak za 2:0. U 32. minuti prijeti Vojaković, ali je neprecizan. MInutu kasnije volej Smolčića na drugoj strani završava malo preko gola. Najbolju priliku Mladost propušta u 44. minuti kada Tarle s pet metara glavom puca pokraj gola. Do kraja poluvremena iz slobodnog udarca ponovno prijeti Smolčić, ali puca preko gola.
U nastavku domaći su još aktivniji, stvorili su još nekoliko šansi, a najbolju od njih u 69. minuti korist Kolar za svoj treći pogodak, nakon asistencije Smolčića. Do kraja utakmice u tri dobre prilike našao se Smolčić, a ali dva puta njegove udarce brani Mihovilić, a jednom puca preko gola. Mladost prijeti u 89. preko Koletića, koji puca tik uz vratnicu.

BREZOVICA - MLADOST ZABOK 3:0 (2:0)
BREZOVICA: igralište Brezovica, GLEDATELJA: 100, SUCI: Jokić, Rašić i Lasić.
STRIJELAC: 1:0 Kolar 17', 2:0 Kolar 27', 3:0 Kolar 69'.
BREZOVICA: Jagatić, Puntarić (72' Šoštarec), Hercigonja, Đuričić, Smolčić, Celiček, L. Gorše (72' R. Gorše), Kulašević (46' Fabijanec), Relja, Kolar (83' Obradović), Šegota. TRENER: Ivan Klarić
MLADOST ZABOK: Mihovilić, Vedriš, Pavić (46' Kotarski), Šoštar, Vojaković, Iskrić (46' Brezak), Krajačić (76' Poslek), Koletić, Tarle, Tumpić (62' Hrastinski), Žugec. TRENER: Ivan Zubić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook