Prethodni članak
Sljedeći članak

Hat-trick Hoića!

U 28. KOLU III. HNL SREDIŠTE ZAGOREC GOSTOVAO KOD SEGESTE


U 28. kolu III. HNL Središte  krapinski Zagorec gostovao je kod Segeste i nakon odlične igre svih devedeset minuta, povratak jesenskim igrama, upisao visoku pobjedu od 4:0 te je ovim susretom samo pokazao da polako ali sigurno  ulazi u mirnije vode što se tiče naslova prvaka a uskoro bi se moglo, ako nastavi ovakvim igrama što ne sumnjam, i matematički to potvrditi prije završetka posljednjeg kola lige.

Bio  je ovo susret koji  je pred nogometaše Zagorca stavio teško psihološko breme- naime iza njih je ostao onaj šokantan poraz od Mladosti u Kupu te neriješen susret ( Karlovac ) i dva poraza ( Dugo Selo i Vrbovec ) na njihovom terenu u prvenstvu – koje bi ovom utakmicom i pozitivnim rezultatom bilo skinuto, a ujedno bi i pokazalo pravu snagu momčadi iz Krapine.

Vjerujem, nisam bio na utakmici pa ne mogu vjerodostojno prikazati sve što se događalo, da je dečkima bilo izuzetno teško nakon ispadanja iz Kupa ali evo digli su glave i ono što je najvažnije stavili su ih skup ( jer biti „škvadra“ odnosno frendovi na terenu je najvažnije od svega – kad je tako onda dolazi i rezultat i lakše se prebrode sve teškoće ) te uvjerljivo porazili staru damu hrvatskog nogometa – najstariji hrvatski klub osnovan 1906. godine.

Od prve minute Zagorec je dominirao u Sisku. Agresivno i sigurno su igrači Damira Milinovića ušli u ovu utakmicu jer oni su lideri prvenstva. Takav stav koji ih je krasio gotovo svih 27 prethodnih kola doveo ih je ovdje gdje su sada – lideri prvenstva sa deset bodova prednosti ispred Dugog Sela šest kola prije kraja.

Takovu odličnu igru cijele ekipe golovima su začinili – Vanja Pelko (40. minuta) s jednim te Matej Hoić hat – trickom ( 34; 57, i 68. minuta ).

Svoj slijedeći prvenstveni ( 29. kolo ) susret Zagorec igra već u srijedu, 4.5.’22. u 17,00 sati na svom terenu protiv Ravnica.

SISAK –Gradski stadion Sisak . Gledatelja: 100. Glavni sudac: Matija Spudić; . Pomoćni suci: Filip Krznarić i Marko Marić Četvrti sudac: Mario Stanić.

STRIJELCI: 0:1 Hoić (34); 0:2 Pelko (40); 0:3 Hoić (57); 0:4 Hoić (68).

SEGESTA:  Skender, Kopić, Topalović ( 72. Topić), Franić, Žužić ( 72. Ružićka ), Murati, Stojaković ( 84. Sertić ), Gulin, Rodrigo, Alapić (79. Solomun), Matić ( 79. Bičanić).TRENER: Dalibor Sanader

ZAGOREC: Bruči, Braun, Grgić, Strabić, Hoić, (72. Ocekhukwu), Majcenić ( 88. Brčić), Pelko (72. Bračević), Radoš (81. Mlinarić ), Landripet, Kovačić ( 81. Topolovec ), Vučemilović-Vranjić.. TRENER: Damir Milinović

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook