Prethodni članak
Sljedeći članak

Gaju pobjeda, Zagorcu KR i Tondachu po bod

Komentar 17. kola


U posljednjem jesenskom dijelu prvenstva zagorske momčadi svoje domaće travnjake nisu napuštale pognute glave. Najveseliji je svakako bio Gaj koji je osvojio sva tri boda protiv Bistre, ali pohvale zaslužuju i Zagorec KR koji je u utakmici bez golova otkinuo bod jesenskom prvaku Segesti, kao i Tondach koji je povratkom na svoj travnjak ostvario još jedan pozitivan ishod, remi protiv neugodnog Dinama OO. Maksimir je za potvrdu drugog mjesta na kraju polusezone utrpao u mrežu Zeline čak sedam golova. Nakon lošeg početka Lučko se poslije teške pobjede protiv Samobora probilo na treće mjesto. Veliki posao napravio je Lukavec gostujućom pobjedom protiv Vrapča koja ga je probila na četvrto mjesto. Ponikve su gubile s 3:1, a na kraju su slavile protiv HAŠK-a 1903 s 4:3. Mladost i Trešnjevka su podijelili bodove, a utakmica između Kurilovca i Save Strmec je odgođena zbog lošeg stanja travnjaka u Kurilovcu izazvanog vremenskim neprelikima.

Izvjesno je da je Segesta jesenski prvak, ali zbog dva odgođena meča Gaj Mače - Zagorec KR i Kurilovec - Sava Strmec moguće se promjene na ljestvici. Gaj bi čak u slučaju pobjede protiv Zagorca KR mogao na diobu drugog, točnije na treće mjesto na kraju jesenskog dijela prvenstva.  Remi bi Gaju donio petu, a Zagorcu KR jedanaestu poziciju, dok bi u slučaju pobjede Zagorca KR Gaj ostao šesti, a Zagorec KR bio bi jedanesti na kraju jesenskog dijela.

Zagorski derbi i odgođena utakmica 13. kola III. NL-centar trebala bi se odigrati u nedjelju 10. prosinca u 11 sati, a još nam nije poznat termin odigravanja odgođene utakmice 17. kola između Kurilovca i Save Strmec.

 

Rezultati 17. kola:

ZAGOREC KR - Segesta 0:0

TONDACH - Dinamo OO 2:2

GAJ MAČE - Bistra 3:2

Mladost - Trešnjevka 1:1

Ponikve - HAŠK 1903 4:3

Kurilovec - Sava Strmec (odgođeno)

Lučko - Samobor 1:0

Vrapče - Lukavec 2:3

Maksimir - Zelina 7:2

 

Lista strijelaca

17 Diego Florentino Maciel (Vrapče)

14 Vladimir Burić (Trešnjevka)

11 Josip Colarić (Zelina), Antun Grozdek (Lukavec)

 9 Bruno Hajdinjak (Maksimir)

 8 MARTIN ŠABAN (GAJ MAČE), Karlo Josipović (Trešnjevka), Matej Čičković (Lučko), Franko Čordaš (Ponikve), Vlatko Martinović (Segesta)

 7 Marko Brekalo (Lučko), Tomislav Đurić (Segesta)

 6 TIHOMIR ŠOŠTARIĆ (GAJ MAČE),KARLO FRTALJ, MARKO MLINARIĆ (oba TONDACH) ...

 ...

 5 BRUNO BAJAN, PETAR BRAČEVIĆ (oba ZAGOREC KR),

 

Odgođena utakmica 13. kola: GAJ MAČE - ZAGOREC KR (srijeda 29.12. u 14 sati)

Još članaka iz "Sport"

Facebook