Prethodni članak
Sljedeći članak

Gaj i Lika 95 odigrat će utakmicu pretkola Hrvatskog nogometnog kupa bez gledatelja

U okviru pretkola Hrvatskog kupa u srijedu u 16 sati u Maču će snage odmjeriti Gaj i Lika 95 iz Korenice


U okviru pretkola Hrvatskog kupa u srijedu u 16 sati u Maču će snage odmjeriti Gaj i Lika 95 iz Korenice, član I. ŽNL Ličko-senjske županije. Koreničani su u županijskom finalu savladali četvrtoligaša Otočca, koji je u polufinalu izbacio trećeligaša Nehaja. Ta činjenica poziva na oprez. Vodstvo Gaja nema nikakvih informacija o Liki 95. Prvu prvenstvenu utamicu Koreničani će odigrati tek 13.9. protiv Sokolca iz Brinja na svom travnjaku, tako da skauting nije bio moguć. Izvjesno je tek da je njihov vratar Filip Stjepanović dobar u obranama jedanesteraca, jer je Lika 95 i Plitvice u polufinalu i Otočac u finalu dobili nakon izvođenja jedanesterca.
Uz dužno posštovanje gostima, Gaj je ipak veliki favorit u ovoj utakmici sve osim njegovog prolaska u šesnaestinu finala Hrvatskog nogometnog kupa bilo bi veliko iznenađenje.

- Nemamo nikakvih saznanja o Liki 95. Prvenstvo im počinje tek iduće nedjelje, tako da ih nisam mogao vidjeti na djelu. Ulog je veliki, ozbiljno ćemo shvatiti protivnika i suprotstavit ćemo mu se s najjačim sastavom. Vjerujem u naš prolaz - izjavio nam je trener Gaja, Danijel Tomašković.

Utakmica pretkola Hrvatskog nogometnog kupa između Gaja i Like 95 odigrat će se u Maču u srijedu 9. 9. s početkom u 16 sati. Glavni sudac utakmice je Tomislav Bionda iz Zaprešića, njegovi pomoćnici su Dominik Beknović također iz Zaprešića i Josip Vitez iz Kobilića, dok četvrti sudac Zvonimir Landeka dolazi iz Velike Gorice.

Nažalost, prema odluci Izvršnog odbora HNS-a, sve utakmice Hrvatskog kupa koja su pod ingerencijom HNS-a odigrat će se bez prisustva gledatelja, što znači da će utakmici Gaja i Like 95 prisustvovati samo službene osobe. Vodstvo Gaja moli sve navijače za razumijevanje i poštivanje ove odluke.

Ostali parovi pretkola Hrvatskog nogometnog kupa:

Oriolik – Karlovac 1919

Kurilovec – Papuk

Dilj – Virovitica

Pazinka – Crikvenica

Graničar Županja – Slavonija

Segesta – Croatia Zmijavci

Bjelovar – Varaždin

GOŠK Dubrovnik 1919 – BSK Bijelo Brdo

Gorica – Belišće

Rudar Labin – Primorac Biograd

Sloga Nova Gradiška – Sesvete

Mladost Tribunj – Polet

Mladost Ždralovi – Mladost Petrinja

Fernandinovac – Ivančica

Rudar Mursko Središće – Tehnika Koprivnica

Još članaka iz "Sport"

Facebook