Prethodni članak
Sljedeći članak

Frtalj odlučio zagorski derbi

4. NL – središte skupina A: 8. kolo: Tondach – Klanjec 2:0


U 8. kolu 4. NL središte skupina A u Bedekovčini je na rasporedu bio zagorski derbi, u kojem je Tondach dočekao Klanjec. Tondach je u utakmicu ušao sa 13., a Klanjec sa 8. mjesta, ali među njima su bila samo dva boda, što govori i o izjednačenosti lige pa i o važnosti ove utakmice, koja je mogla eventualnom pobjedniku donijeti skok na ljestvici.

U prvih 45 minuta nismo baš mogli uživati u nogometu, no Tondach je izgledao malo bolje i stigao do vodstva. U 22. minuti Boronjek se pokušao probiti među dvojicom s lijeve strane. Lopta se odbija do Frtalja koji malo razmišlja o rješenjima, a onda puca iskosa sa 18 metara. Lopta se odbija od Jurice Mustača u obrani Klanjca dobiva lob putanju i završava u mreži.

U nastavku Klanjec je pokušao agresivnije, no Frtalj je u 69. minuti pobjegao po desnoj strani i iskosa zabio za 2:0 i time riješio zagorski derbi.

4. NL – središte skupina A, 8. kolo

TONDACH – KLANJEC 2:0

SUCI: Janković, Belavić, Knezović

STRIJELCI: 1:0 Mustač 22'AG, 2:0 Frtalj 69'

TONDACH: Družinec, Horvat (78' Bobinec), Hendija, Frtalj (90' Filipec), R. Jurina, Jagarčec (64' M. Čehulić), Frančina, Merlin, Borovčak, L. Jurina, Boronjek; trener: Drago Bartolić

KLANJEC: Žigman, Humski (72' Sušec), Kolar, Zrnc, Trbušić, K. Pavlinić, Kodrnja (46' F. Petrišić), Leš, Poslek (Drčić), I. Petrišić (90' Horvatin), Mustač; trener: Željko Deak

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook