Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvostruki program za odbojkašice Bedexa


Odbojkašice Bedexa danas su imale dvostruki program u svojoj dvorani. Bedex 2 je odigrao utakmicu 18. (posljednjeg) kola 3. HOL sjever. Bedex 2 je za kraj dočekao Ivanec 2.

Gošće su uvjerljivo krenule u utakmicu i dobila prvi set sa 25:8. U drugom je bilo neizvjesno, ali i taj je set otišao na stranu gošći sa 25:23. U trećem setu Ivanec 2 slavio je sa 25:19. Za Bedex 2 igrale su: Lucija Prančić, Iva Gorički, Marta Vurnek, Dorotea Prančić, Laura Mrkoci, Ana Sedak Benčić, Ema Ocvirek (kap.), Gabrijela Vurnek, Rea Herceg, Lucija Mrkoci; trenerica: Ivana Čehulić. ''Definitivno je bilo izazovno igrati sezonu bez kapetanice i s “prekratkom klupom” što se intenzivno počelo osjećati pred kraj prvenstva, ali u konačnici zadovoljni krajnjim rezultatom.'' – rekla je na kraju sezona trenerica Ivana Čehulić. Bedex 2 je sezonu u ovoj ligi završio na petom mjestu sa 20 bodova.

Bedex 3 igra razigravanje za poredak od devetog do 12. mjesta u 4. HOL sjever, a u trećem kolu dočekao je ekipu Plavi 3. Gošće su stigle do 3:0 pobjede, po setovima 25:15, 25:5 i 25:14.

Za Bedex 3 su igrale: Gabrijela Brestovečki, Mia Herceg, Marta Lež (kap.), Helena Vučković, Natali Horvat, Tia Glumpak, Iva Meštrović, Hana Martinić, Karla Ptičar, Paula Babić, Tea Bezjak, Maja Meštrović; trenerica: Marija Srebak.

U četvrtom kolu Bedex 3 gostuje kod Kaštela 3, a na ljestvici su na zadnjem četvrtom mjestu bez bodova.

Još članaka iz "Sport"

Facebook