Prethodni članak
Sljedeći članak

Dobri rezultati Kobre i Stubice!

U Svetom Ivanu Zelini Održan 1. International Savate competition ''Čigra open''


U organizaciji Savate kluba Čigra Donja Zelina u Svetom Ivanu Zelini  održao se 1. International savate Competition „Čigra Open“ u disciplinama Assaut ( sve dobne kategorije M / Ž ) i Combat ( juniori i seniori M / Ž ) na kojem je nastupilo sedamnaest klubova iz Hrvatske, Austrije, Italije, Mađarske i Slovenije.

Na turniru su od županijskih savate klubova nastupili Kobra iz Marije Bistrice i Stubica iz Donje Stubice i postigli su dobre rezultate.

Savate klub Stubica nastupio je sa svojih šest boraca koji je osvojilo i isto toliko medalja.

Treća mjesta osvojili su Ana Peštaj Trajkov i Mateo Knezović (po kategorijama), druga mjesta su osvojili Patricija Kraljić i Borna Mirt. Najbolji među juniorima bio je Marko Bulek, sa dvije pobjede osvojio je prvo mjesto ( Marko je aktualni prvak Europe, op. a. ). U seniorima u teškoj kategoriji najbolji je bio Zdenko Mirt osvojivši prvo mjesto.

Sa šest boraca na turniru je sudjelovao i Savate klub Kobra iz Marije Bistrice te je i onu svoje vitrine spremio šest osvojenih medalja.

Sebastian Ratkajec u kategoriji kadeta do 25 kg  i Marta Juras u kategoriji starijih kadetkinja do 40 kg osvojili su prva mjesta.  Fran Milošić u kategoriji starijih kadeta do 40 kg  i Tin Osrećak u kategoriji starijih kadeta do 55 kg osvojili su druga mjesta dok su  Tomislav Markuš u kategoriji starijih kadeta do 50 kg i  Dominik Milošić u kategoriji juniora do 65 kg osvojili treća mjesta.

U poretku klubova najbolji je bio Omega iz Varaždina – 13 medalja ( 8 zlatnih ), drugo mjesto pripalo je domaćinu iz Donje Zeline Čigri – 13 medalja ( 5 zlatnih ) , treće mjesto osvojio je FC 300, Weiz ( Austrija ) -  12 medalja, dok su Kobra  i Stubica zauzeli sedmo i osmo mjesto sa istim brojem ( šest ) osvojenih medalja ( po dvije  zlatne,  srebrne i brončane ).

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook