Prethodni članak
Sljedeći članak

Dobar otpor Klanjca Gaju iz Mača

Gosti su bili bolja momčad i na kraju su zasluženo slavili s 2:1


U Kumrovcu su u pripremnom ogledu snage odmjerili Klanjec, koji će tu jesenski dio igrati svoje prvenstvene utakmice IV. NL - središte A, i zagorski trećeligaš Gaj Mače. Gosti su bili bolja momčad i na kraju su zasluženo slavili s 2:1. Gaj Mače u vodstvo je doveo njihov, u ovoj utakmici ponajbolji pojedinac, Dino Cvrtila u 16. minuti utakmice. Odlično ga je dubinskom loptom pronašao Krznar. Stvari su se na početak vratile u 31. minuti, nakon što je proradila ‘kumrovečka krtica’. Domaći su izjednačili identičnim pogotkom kakav je postignut u utakmici Hrvatska - Engleska u Maksimiru 2006. godine kada je Garry Neville vraćao loptu vrataru Paulu Robinsonu, a on ju je promašio, pa je odsjela u mrežu za 2:0. Neville je ovaj put bio stoper Biškup koji je najmanje kriv za ovaj pogodak, a Robinson vratar Gaja Bobinec. Unatoč tome domaćinu sve čestitke za veliki trud koji je uložio za pripremu travnjaka u Kumrovcu. Konačnih 1:2 postigao je u 58. minuti glavom Vukadin, nakon prekida kojeg je izveo Kovačić, a Postonjski glavom prenio na glavu strijelca Vukadina koji je bio precizan i postavio konačni rezultat utakmice. Gaj je tijekom cijele utakmice bio bolja momčad i stvorio je više prilika. U nekoliko se navrata istaknuo vratar Humski, a posebno je dobar bio vratar Žigman koji je branio u nastavku. Domaći su se organizirano branili i prijetili iz opasnih kontri, a u jednoj takvoj je Brlek sam izašao pred mladog Strahonju, koji je obranio njegov udarac.

KLANJEC - GAJ MAČE 1:2 (1:1)
SUCI: Turčin, Sinković, Veseljak
STRIJELCI: 0:1 Cvrtila 16', 1:1 Biškup 31' (ag), 1:2 Vukadin 58'.

KLANJEC: Humski, I. Petrišić, Mustač, K. Pavlinić, Petrović, Leš, Zrnc, V. Brlek, Vrabec, Kolar, F. Pavlinić. JOŠ SU IGRALI: Žigman, Trbušić, Pleško, Bogović, Sušec, Kodrnja. TRENER: Željko Deak


GAJ MAČE: Bobinec, M. Benčić, Vukadin, Biškup, Deak, Postonjski, Kotarski, Krznar, Haramustek, Cvrtila, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Strahonja, Krpanec, T. Benčić, Sambol, Sedak, Kovačić, Čehulić, Mutak. TRENER: Vladimir Tuweg.

Još članaka iz "Sport"

Facebook