Prethodni članak
Sljedeći članak

Dlesk kreirao visoku pobjedu Mladosti protiv Gaja

Mladost iznenadila Gaj u pripremnoj utakmici i pobijedila s 4:1


Pod privremenim vodstvom predsjednika Tihomira Vančine, koji se oprostio od aktivnog igranja nogometa, Mladost je odigrala odličnu pripremnu utakmicu i pobijedila Gaj iz Mača s čak 4:1. U glavnoj ulozi bio je Goran Dlesk koji je postigao prvi pogodak, a potom asistirao mladom Črnjeviću i Krajačiću za 3:0. Na 4:0 povisio je Junković, koji je privremeno priključen Zabočanima, dok je konačnih 4:1 postavio Cvrtila s „bijele točke“, nakon što je prekršajem u kaznenom prostoru zaustavljen Postonjski.

Mladost je započela utakmica u sastavu: Mihovilić, Martinec, Kolar, Srebačić, Kotarski, Šoštar, Deak, Hrastinski, Črnjević, Dlesk, Krajačić, a s klupe su ušli: Martinec, Martinić, Tisanić, Hrastinski, Mladenović i Junković. Nedostajali su Jurina, Bajs, Belanović, Vranješ i Konjić. Gaj je počeo u sastavu: Horvat, Krpanec, Sambol, Bobinec, Deak, Tomek, Brlečić, Postonjski, Strabić, Rihtar, Iskrić, dok su s klupe ušli: Cvrtila, Benčić, Posarić, Kaltak, Kipa, Kreber, Kostelić i Martin Šaban, koji se proteklog tjedna priključio Gaju. U sastavu Gaja nije bilo Haramusteka i Šćurica.

Ova utakmica dobro je došla za obje momčadi. Zabočanima je to veliki poticaj za dalje, a Gaju opomena da se u svaku utakmicu mora ući sa 100%, Uskoro će se ove dvije momčadi naći i u polufinalu kupa, no bit će to neka sasvim druga utakmica.

Još članaka iz "Sport"

Facebook