Prethodni članak
Sljedeći članak

Darko Bratković novi je dopredsjednik KK Zabok

Košarkaški klub Zabok održao Redovnu godišnju skupštinu


U prostorijama kluba u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku, održana je Redovna godišnja skupština KK Zabok. Prisustvovalo joj je 16 od 23 člana Skupštine, a posebni gosti bili su pročelnica Grada Zaboka Valentina Đurek i predsjednik Sportske zajednice Grada Zaboka, Ivan Jelenčić. Oboje su pozdravili sve nazočne i najavili maksimalnu podršku klubu koliko to prilike budu dozvoljavale.

Iza košarkaškog kluba Zabok je još jedna iznimna uspješna sezona. Šesto mjesto u elitnoj HT Premijer ligi rezultat je vrijedan svake pažnje. Uz to na vrata prve momčadi ozbiljno kucaju Mihael Tomić i Vigor Borovčak, koji su u potpunosti izdanci omladinskog pogona KK Zabok, što je dobar putokaz za svijetlu budućnost kluba. Polako tim putem kreće i Antun Deak.

Redovna godišnja skupština iskorištena je i za neke promjene u užem vodstvu klubu. Ivan Hren više nije član Upravnog odbora kluba, a isto tako neće više ni obavljati ulogu dopredsjednika. Ustroj kluba je promijenjen je tako da će KK Zabok nadalje imati jednog dopredsjednika. Davorin Posavec više neće biti dopredsjednik kluba, ali ostaje u Upravnom odboru. Novi dopredsjednik KK Zabok je Darko Bratković, koji samom dolaskom na tu funkciju ulazi i u Upravni odbor kluba. U posljednjih nekoliko godina Bratković je puno pomogao radu kluba kao simpatizer, pa je bio logičan slijed događaja da ovaj poznati zabočki poduzetnik dobije ovaku visoku funkciju u najboljem zagorskom sportskom kolektivu.  

Još članaka iz "Sport"

Facebook