Prethodni članak
Sljedeći članak

Danas ćemo saznati finaliste

Dana zabave i sporta ''Poznanovec 2022''


NK Inkop iz Poznanovca organizira još jedan, 12. po redu turnir u nogometu za seniore i veterane. Turnir su prekjučer počeli veterani, a jučer smo saznali sudionike polufinala kod seniora.

U prvoj utakmici seniorskoj četvrtfinala Jedinstvo je bilo uvjerljivo i sa 6:1 je pobijedilo NK Matija Gubec. Tek nešto manje uvjerljiv bio je Rudar DZ, koji je sa 4:0 pobijedio Lobor. Najuvjerljiviji je pak bio Gaj iz Mača, koji je sa 6:0 pobijedio domaćine turnira – Inkop. Tek je zadnja utakmica jučerašnjeg programa ponudila neizvjesnost. U susretu dva člana 4. NL središte Klanjec i Tondach odigrali su 1:1, a u polufinale će Klanjec, dogovorom klubova.

Kod veterana šest ekipa je podijeljeno dvije skupine, a pobjednici skupina će igrati finale, dok će drugoplasirani igrati utakmicu za treće mjesto. U prvoj skupini Tondach je pobijedio Ivančicu 5:1, a Inkop sa 3:2. Tako je Ivančica završila nastup, a u današnjoj međusobnoj utakmici Tondach i Inkop odlučit će u tome tko će u finale, a tko u utakmicu za treće mjesto. Tondachu je dosta bod. U drugoj skupini Lobor je pobijedio Jedinstvo sa 5:1, pa izgubio od Rudara DZ sa 0:5. Danas igraju Rudar DZ i Jedinstvo, a Rudaru je bod dosta za finale. Završnica je na rasporedu sutra.

Raspored današnjeg dana:

VETERANI: Razigravanje:

16:00 h: Inkop – Tondach

17.10 h: Rudar DZ – Jedinstvo

SENIORI: polufinale:

18:20 h: Jedinstvo – Gaj

19:40 h: Rudar DZ – Klanjec

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook