Prethodni članak
Sljedeći članak

Damir Krznar održao pokazni trening zagorskim trenerima


U organizaciji NS KZŽ na glavnom travnjaku NK Mladost Zabok u Zaseki održan je seminar za zagorske nogometne trenere. Predavač je bio istaknuti hrvatski i zagorski trener, Damir Krznar koji je zagorskim trenerima prezentirao pokazni trening na temu "Zonska obrana i tranzicija iz faze obrane u napad". Prije treninga Krznar je trenerima pripremio skice 18 vježbi vezanih uz obje teme. U sam trening idu tri do četiri sadržaja, pa je Krznar skratio vrijeme vježbi da uspiju proći kroz sve zadane teme.

-Mislim da su treneri dobro "polovili" temu. Bili su pripremljeni, prošli su kroz skice koje sam im poslao i na taj način su mi olakšali posao. Skrenuo sam im pažnju na što treba obratiti pažnju u svakoj vježbi i siguran sam da će im ovaj pokazni trening biti od koristi- izjavio nam je Krznar nakon treninga u Zaboku.

Domaćin je bio NK Mladost Zabok, Krznaru je asistirao Mate Fio, a vježbe su demonstrirali kadeti zabočkog kluba.

-Zadovoljan sam kako su kadeti Mladosti odradili trening. Relativno su brzo polovili zahtjeve koje sam stavio pred njih. Bilo je puno sadržaja, pa su se brzo morali prilagođavati novim vježbama, ali u tome su bili dobri. Vjerujem i da su se pošteno izmorili, jer su bili u visokom i jakom ritmu. Zaslužuju sve pohvale, kao i njihov trener Mate Fio koji mi je puno pomogao u realizaciji treninga-završio je Krznar.

Još članaka iz "Sport"

Facebook