Prethodni članak
Sljedeći članak

CB Saloon osvojio prvo mjesto

MNK CB Saloon Krapina sudjelovao na malonogometnom turniru u Sloveniji


MNK Saloon iz Krapine sudjelovao je na malonogometnom turniru „Belzar“ 3 VS 3 u Lenartu, Republika Slovenija.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa koje su kroz skupine tražile put u eliminacijski ciklus. Ta mlada simpatična ekipa, CB Saloon,  čiji dečki ne igraju za nekakve novce već se druže i igraju nogometa iz ljubavi prema tom sportu i apsolutno nisu opterećeni rezultatom već da prikažu što ljepši nogomet i na taj način osvoje eventualne gledatelje te im približe ljepotu nogometne igre.

Ovoga puta dečkima se sve posložilo, još uvijek im je zasigurno u sjećanju Festivalski malonogometni turnir u Krapini na kojem su igrale odličan i lijep nogomet ali su ispali nakon devet serija penala, jer su suvereno prošli ovim turnirom.

Naime već su u četvrt završnici lako savladali FC Poljanu rezultatom 3:1 da bi u polu završnici ekipu Stare Garde lakoćom poslali, pobjeda 6:2, u borbu za treće mjesto.

U finalu, u borbi za najboljeg, našle su se tako dvije zasigurno najkvalitetnije ekipe u tom trenutku na turniru – CB Saloon i Zetorji. Nakon vrlo zanimljive utakmice s nekoliko preokreta slavili su dečki iz Krapine. CB Saloon Krapina sa 5:3 nadjačao je ekipu „domaći fantje“ imenom Zetorji i sasvim zasluženo u svoje vitrine stavio još jedan pehar i novčanu nagradu koju će najvjerojatnije potrošiti na kupovinu novih dresova  i lopti.

Još članaka iz "Sport"

Facebook