Prethodni članak
Sljedeći članak

Brat i sestra, Dorijan i Bruna Gučin pobjednici turnira u Mariji Bistrici

Stolnoteniski turnir ''Ljeto u Mariji Bistrici''


Ljeto u Mariji Bistrici ove godine je ponudilo i jedan sportski događaj, a to je otvoreni turnir u stolnom tenisu, koji je održan u subotu 6. srpnja u Sportskoj dvorani OŠ Marija Bistrica. U pojedinačnom natjecanju prijavilo se 25 igrača ili igračica.

Uz domaće zanesenjake, koji su sami i organizirali turnir, svojim nastupom puno kvalitetnijim su ga učinili i aktivno stolnotenisači i stolnotenisačice iz klubova iz Zaboka i Donje Stubice, te jedan igrač iz Zagreba. Nakon razigravanja po skupinama, krenule su borbe na ispadanje od osmine finala.

Najviše su pokazali sjajni mladi članovi STK Stubica brat i sestra Dorijan i Bruna Gučin, koji su dogurali do finala. 14-godišnji Dorijan je sa 5:0 pobijedio tri godine mlađu sjajnu Brunu, no svi su setovi bili tijesni. Treće mjesto osvojio je Krešimir Nemec iz Zagreba, koji je sa 5:0 pobijedio Marka Piska iz Marije Bistrice. Nakon pojedinačnog dijela, odigran je i turnir parova, u kojem su slavili Bruna i Dorijan Gučin, drugi su bili Stjepan i Andrija Tomorad, a treći Sebastijan Čutura i Petar Kurešić. Mladi organizatori osigurali su pehare za pobjednike u pojedinačnoj konkurenciji, a kotizaciju su raspodijelili kao nagradu za troje prvoplasiranih.

Još članaka iz "Sport"

Facebook