Prethodni članak
Sljedeći članak

Bioveta nesretno ispala u osmini finala ''Kutije šibica''

Odličan nastup malonogometne momčadi iz Donje Stubice na ''Kutiji šibica''


(FOTO: kutija.sibica.hr)

Malonogometna momčad iz Donje Stubice, Bioveta, ove je godine branila čast zagorskog malog nogometa na najvećem hrvatskom malonogometnom turniru „Kutija šibica“. Nakon četiri uzastopne pobjede Bioveta je zaustavljena u osmini finala od momčadi Unijabeton rezultatom 4:2. Velika šteta, jer Bioveta je na poluvremenu vodila s 2:1 nakon što je dva pogotka postigao Dino Postonjski. Do 40. minute na semaforu je stajalo 2:2, a onda je u Unijabeton na brzinu postigla dva pogotka i priskrbila si „Štefanje“ na „Kutiji šibica“ na kojem se vrlo lako moglo naši mjesto i za Biovetu.

Svoj put na „kutiji“ Bioveta je započela visokom pobjedom protiv MNK Janje Vidikovac od čak 9:0. Šoštarić je bio ključan igrač u drugom kolu u minimalnoj pobjedi od 1:0 protiv vrlo jake momčadi Furnir-Sportske novosti. U 3. kolu Bioveta je bila uvjerljiva protiv Veleučilišta Lavoslav Ružička Vukovar s 4:1, a nakon toga je savladana momčad Brda za ulazak u osminu finala nakon penala poslije sjajnih obrana Vedrana Pušeca. Sjajan put nažalost je nesretno zaustavljen u osmini finala, ali unatoč tome ova momčad mora biti ponosna na svoje izdanje na ovom turniru.

Za momčad Bioveta nastupili su: Vedran Pušec, Dino Kovačec, Tihomir Šoštarić, Jakov Korman, Dino Postonjski, Karlo Deak, Matko Benko, Luka Radić, Tomislav Haramustek, Matija Drempetić, Nikola Lešković i Rino Katunarić.

S pet postignutih golova Dino Postonjski dijeli jedanaesto mjesto na ljestvici najboljih strijelaca ''Kutije šibica'' dok je Tomislav Haramustek upisao četiri gola.

BIOVETA – MNK Janje Vidikovac 9:0 (Postonjski, Haramustek 3, Radić, Katunarić, Korman, Lešković, Drempetić)

BIOVETA – Furnir – Sportske novosti 1:0 (Šoštarić)

BIOVETA – Veleučilište Lavoslav Ružička Vukovar 4:1 (Haramustek, Postonjski 2, Kovačec)

BIOVETA – Brda 3:1 p (Radić)

BIOVETA – Unijabeton 2:4 (Postonjski 2) – na poluvremenu vodili 2:1, u 40. minuti primili 2 gola.

Još članaka iz "Sport"

Facebook