Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedex 2 bolji od Toplica 2

Odbojka, 4. HOL sjever: 17. kolo: Toplice 2 – Bedex 2 0:3


Proteklog vikenda u 4. HOL sjever, u 17. kolu na rasporedu je bio zagorski derbi. Toplice 2 su u Maču dočekale vodeći Bedex 2. I ovom priliko odbojkašice iz Bedekovčine pokazale su da su ove sezone sjajne, i da nisu slučajno na samom vrhu u borbi za prvo mjesto i plasman u rang više. Bedex 2 slavio je u Maču u tri seta, a najneizvjesniji je bio prvi, koji su odbojkašice Bedexa 2 dobile sa 27:25. Već u drugom bilo je sigurnijih 25:18, a u trećem vrlo uvjerljivih 25:11.

Za Bedex 2 igrale su: Petra Vračević, Marta Vurnek, Lorena Mikulec, Dorotea Prančić, Laura Mrkoci, Nika Granc, Ema Ocvirek, Darija Ban, Gabrijela Vurnek, Ema Jambrek (kap.), Eva Špiljak; trenerica Ivana Čehulić. Za Toplice 2 igrale su: Patricija Spevec, Petra Žigovečki, Korina Sedak, Ana Sedak Benčić, Eva Macan, Paula Posarić, Tea Đurek, Antonija Pozaić (kap.), Lana Halapir i Nikolina Posarić; trener: Robert Halapir.

Bedex 2 je i dalje u sigurnom vodstvu sa 48 bodova, a Toplice 2 se nalaze na šestom mjestu sa 26 bodova. U 18. kolu Toplice 2 dočekuju Vinicu 2, a Bedex 2 gostuje kod Kaštela 3. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook