Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedekovčina startala pobjedom

2. kolo 3 HRL središte, skupina B RK Gorica 2 – RK Bedekovčina 23:26


Nakon dugo, dugo, predugo vremena, u akciji su rukometaši Bedekovčine. Seniori se natječu u 3. HRL središte skupina B i sezonu su počeli pobjedom kod Gorice 2 26:23. Bedekovčina je krenula vrlo dobro, otvorila utakmicu sa 0:3, imala i do 4 plusa, ali u završnici prvog dijela domaćini dolaze na 12:13. U nastavku Gorica 2 nakratko i preuzima vodstvo, no Bedekovčina se ponovno vraća u igru i odlazi na 19:23.

Iako su domaćini smanjili na 21:23, do kraja nisu uspjeli zaprijetiti, pa je tako Bedekovčina startala sa pobjedom. Najefikasniji su kod Bedekovčine bili Dejan Končić sa 9 i Karlo Jurina sa 6 golova, velik je obol pobjedi i golmana Pavetića i majera koji je u nastavku obranio dva sedmerca. Prva je to utakmica nakon skoro godinu dana i trener Filip Martinić napominje da je veliko pitanje bilo što se može očekivati.

''Imali smo pripreme 4 tjedna, bez odigravanja prijateljskih utakmica. U 1. kolu igrali smo protiv mlade ekipe Gorice, dobro počeli, pa pali ali smo se uspjeli vratiti iz minusa i odvojiti se i na iskustvo privesti utakmicu kraju. Pobjeda je svakako poticaj za nastavak uz nadu da covid neće ponovno zatvoriti dvoranu'' – zaključio je Martinić.

U 2. kolu Bedekovčina u subotu 25. rujna dočekuje Zagoricu.  

RK GORICA 2 – RK BEDEKOVČINA23:26 (12:13)

VELIKA GORICA, Dvorana GSD Velika Gorica, GLEDATELJA: 20

BEDEKOVČINA: Pavetić, Kranjčec, Kuleš 1, Jambrek, Turković 4, Mohač 3, Draganić, Majer, Klokočovnik 1, Šoštar 2, Končić 9, Habulin, Jurina 6(2); TRENER: Filip Martinić (Elvis Lacković)

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook